- Bütçe
- 8000
Hepsiburada'dan şöyle bi sistem topladım eksik veya daha iyi olabilecek dediğiniz şeyler varsa yazın.Bütçem çok yok.Bide bi sorum olucak böyle tüm parçaları hepsiburada taksit yapar mı?
PahalıHepsiburada'dan şöyle bi sistem topladım eksik veya daha iyi olabilecek dediğiniz şeyler varsa yazın.Bütçem çok yok.Bide bi sorum olucak böyle tüm parçaları hepsiburada taksit yapar mı?
Ayrı ayrı sitelerden toplarsam taksit karışık olur ondan sadece bir siteden toplamayı tercih ettim.Pahalı
2.el almayı düşünmüyorum.Ben sistemi mi satıyorum almak isterseniz
R3 3200g işlemci
Msı b450m pro Max anakart
RX 6500 xt ekran kartı
Xpg gammix d30 8 GB 2*8 3200 MHz ram
240 GB SSD
450w Corsair psu
Msı 010 vampırıc kasa
Burdan da taksit aynı olur sonuxta her parça için farklı satıcıedan aliyosun zaten taksit otomatik seni ugrastirmiyo akakceden bakarak alın tüm parçalarıAyrı ayrı sitelerden toplarsam taksit karışık olur ondan sadece bir siteden toplamayı tercih ettim.
Hocam bu sistemi al bir süre İdareten kullanıp daha sonra rx 6600 alsan çok iyi olurAyrı ayrı sitelerden toplarsam taksit karışık olur ondan sadece bir siteden toplamayı tercih ettim.
2.el almayı düşünmüyorum.
Ailemin kartından alıcam ondan ben istesem bile onlar istemicek.Burdan da taksit aynı olur sonuxta her parça için farklı satıcıedan aliyosun zaten taksit otomatik seni ugrastirmiyo akakceden bakarak alın tüm parçaları
Sonradan güncelleme yapmayı düşünmüyorum o yüzden apu almicam.Hocam bu sistemi al bir süre İdareten kullanıp daha sonra rx 6600 alsan çok iyi olur
5600G olursa iyi fiyata alırım ama bu sistem daha performanslı değilmi?Bu fiyata ryzen apu’ları öneririm. Daha iyidir.
Sistemde ekran kartı göremedim. Ekran kartı varsa alınır yoksa amd apuları daha iyi.Sonradan güncelleme yapmayı düşünmüyorum o yüzden apu almicam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5600G olursa iyi fiyata alırım ama bu sistem daha performanslı değilmi?
Rx 6400 var fotolarda.Sistemde ekran kartı göremedim. Ekran kartı varsa alınır yoksa amd apuları daha iyi.
Görememişim hocam kusura bakmayın. O zaman iyidir bu fiyata güzel sistem.Rx 6400 var fotolarda.
gayet iyi ama ben olsam o islemci yerine i3 12100f alırdım 450tl farkla.Karşılaştırmalarına youtubedan bak baya fark atıyor fps anlamında ve yeni nesil bence bi düsünHepsiburada'dan şöyle bi sistem topladım eksik veya daha iyi olabilecek dediğiniz şeyler varsa yazın.Bütçem çok yok.Bide bi sorum olucak böyle tüm parçaları hepsiburada taksit yapar mı?