sistemi ne için kullanacaksınız hocam ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartına karar veremedim daha
yapay zeka ve veriyle uğraşıyorum hem oyun hem yazılımsistemi ne için kullanacaksınız hocam ?
alabiliyorum, bir öneriniz var mı şunun yerine bu gibiİyi ama çok tuzlu
hocam son bütçeyi söyleyin seçtiğiniz parçalar güzel ama daha iyileri seçebilir.yapay zeka ve veriyle uğraşıyorum hem oyun hem yazılım
alabiliyorum, bir öneriniz var mı şunun yerine bu gibi
Tamamen bütçe atar mısınız bi toplayalım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ekran kartına karar veremedim daha
işlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40khocam son bütçeyi söyleyin seçtiğiniz parçalar güzel ama daha iyileri seçebilir.
işlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40kTamamen bütçe atar mısınız bi toplayalım.
İşlemci anakart ram psu 40k değil mi ? Bir 5 dk bakayım yardım edicem.işlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40k
işlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40k
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html psu bunu alınişlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40k
işlemci ssd zaten aldım anakart, ram, psu alıcam bunlar için bütçem 40k
He tamam o zaman hocam.yok işlemciyi aldım anakart ram psu 40
Benim atmama gerek kalmadı reis halletmiş.
ekran kartı olarak 5070 Tİ veya 5080 almanız en iyisi olur
rami 2x32 seçtim sizin yaptığınız işlerde 32gb ye göre farkı cidden güzel.