-Mehmet-
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,516
- İsim
- Mehmet Aslan
Sözün bittiği yerdeyiz. Biz neye dönüştük ya , P** üyesi olduğu için hapse giren bir pislik devlet affıyla hapisten çıkıyor , okuyup doktor oluyor , kendine örgüt kuruyor ve devletten para almak için sistematik olarak çocuk öldürüyor ! Üstüne bunu soruşturan CUMHURİYET SAVCISININ makamına gidip onu makamında TEHDİT EDEBİLİYOR TEHDİT ! Savcı korkmadan soruşturmaya devam etmese kimsenin umurunda değil , bu nasıl bir çürüme. Bunların üstüne bu olaya karışan hastaneler ne kapatılıyor ne lisansları iptal ediliyor hiçbir şey olmuyor. Daha da kötüsü bu ÜLKENİN SAĞLIK BAKANI İSTİFA etmiyor. Muhalefet lideri çıkıp tropikal meyve festivalindeyiz diye paylaşım yapıyor , bu ne rezilliktir napıyorsunuz ulan siz. Ulan bu artık şeytanlık değil şeytanı kendilerine köpek etmişler. Kafayı yemek üzereyim. Bunun günahı nasıl ödenir olum , siz yatağa nasıl rahat giriyorsunuz. Yönetimden muhalefete kadar hepinizi Allah a havale ediyorum , bunların türemesinde payı olan kim varsa, umarım cehennem vardır da içeriden çıkamazsınız.
Tehditlere boyun eğmeyip soruşturmaya devam eden savcıyı tebrik ediyorum. Patlamak üzereydim içimi dökmek istedim kusura bakmayın. Her gün daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor.
Tehditlere boyun eğmeyip soruşturmaya devam eden savcıyı tebrik ediyorum. Patlamak üzereydim içimi dökmek istedim kusura bakmayın. Her gün daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor.
Son düzenleme: