Neler Yeni

Sözün Bittiği Yerdeyiz !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Sözün bittiği yerdeyiz. Biz neye dönüştük ya , P** üyesi olduğu için hapse giren bir pislik devlet affıyla hapisten çıkıyor , okuyup doktor oluyor , kendine örgüt kuruyor ve devletten para almak için sistematik olarak çocuk öldürüyor ! Üstüne bunu soruşturan CUMHURİYET SAVCISININ makamına gidip onu makamında TEHDİT EDEBİLİYOR TEHDİT ! Savcı korkmadan soruşturmaya devam etmese kimsenin umurunda değil , bu nasıl bir çürüme. Bunların üstüne bu olaya karışan hastaneler ne kapatılıyor ne lisansları iptal ediliyor hiçbir şey olmuyor. Daha da kötüsü bu ÜLKENİN SAĞLIK BAKANI İSTİFA etmiyor. Muhalefet lideri çıkıp tropikal meyve festivalindeyiz diye paylaşım yapıyor , bu ne rezilliktir napıyorsunuz ulan siz. Ulan bu artık şeytanlık değil şeytanı kendilerine köpek etmişler. Kafayı yemek üzereyim. Bunun günahı nasıl ödenir olum , siz yatağa nasıl rahat giriyorsunuz. Yönetimden muhalefete kadar hepinizi Allah a havale ediyorum , bunların türemesinde payı olan kim varsa, umarım cehennem vardır da içeriden çıkamazsınız.
Tehditlere boyun eğmeyip soruşturmaya devam eden savcıyı tebrik ediyorum. Patlamak üzereydim içimi dökmek istedim kusura bakmayın. Her gün daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor.

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Helal olsun böyle delikanlı helal süt emmiş savcılara.
1 tane savcı cesaret gösterip ses çıkardı yer yerinden oynadı kim bilir bütün savcılar harekete geçse neler çıkacak ortaya.

İceWolf

80+ Silver
Helal olsun böyle delikanlı helal süt emmiş savcılara.
1 tane savcı cesaret gösterip ses çıkardı yer yerinden oynadı kim bilir bütün savcılar harekete geçse neler çıkacak ortaya.

Çıktı çıktı. Çete üyeleri PKK lı ve CHP Yöneticileri çıktı !!!!

Hani bu konuda kıvranıp suçu devlete atmaya çalıştığın. Ne yüzsüz adamsın. Diğer konuda TROLL lük yapıp örtbasa çalışıyon, buraya gelmiş 'ortaya neler çıkacak' diyon. YUHHH sana.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İceWolf

80+ Silver
Siyasetinizi....
Aynen. Katiller CHP yöneticisi çıkınca kıvrananlar. Sizin siyasetinizi .......

Tutuklanan BAŞHEKİM: CHP BEYLİKDÜZÜ 1 numaralı MECLİS ÜYESİ.

resim_2024-10-18_205659289.png

Shourd

80+ Gold
sanırım kafam iyi değil okurken hiç garip gelmedi nedense kendimi kötü bile hissedemedim doğru düzgün sanırım alışmaya başladım umarım düzelir...

İceWolf

80+ Silver
Buda Esenyurt Belediyesi SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRÜ bebek katili: RENAS KILIÇ. Soyal medyadada Renas RİJAN Kılıç adını kullanıyormuş.
Belediyede resmi duruyordu bu şahsın. Ne hikmetse hemen resmini kaldırmışlar.

dddddd.jpeg

bbbbbb.jpg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Aynen. Katiller CHP yöneticisi çıkınca kıvrananlar. Sizin siyasetinizi .......

Tutuklanan BAŞHEKİM: CHP BEYLİKDÜZÜ 1 numaralı MECLİS ÜYESİ.

Alıntıyı görüntüle
Gerçekten ardamarınız çatlamış artık , çocuk öldürüyorlar diyoruz hala o chp liymiş bu chp liymiş diye cadı avı yapıyorlar. Bu sistemi bu hale getiren yönetimde , buna çanak tutan muhalefette bundan sorumlu.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Gerçekten ardamarınız çatlamış artık , çocuk öldürüyorlar diyoruz hala o chp liymiş bu chp liymiş diye cadı avı yapıyorlar. Bu sistemi bu hale getiren yönetimde , buna çanak tutan muhalefette yerin dibine batsın.
Ulen ARDAMARI hiç olmayan kişi. Katiller CHP yineticisi. Ne diyelim? Sizin dezenformasyonunuzun taaa ........

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Ulen ARDAMARI hiç olmayan kişi. Katiller CHP yineticisi. Ne diyelim? Sizin dezenformasyonunuzun taaa ........
Ne dezenformasyonu ? Olum siz ne anlatıyorsunuz ? Bütün siyasetin bunda payı var , halkın sokağa dökülüp protesto etmesi gereken bir durumda hala birinin cadı avını yapıyorsunuz. Hiç mi vicdanınız yok sizin. Yaşanan skandalın farkında değil misiniz ? Partisi mi var bunun ?

Top Bottom