Teşekkürler hocam bakıyorum hemenkanka bende bundan var 1 yıl olucak kullanıyorum tavsiye ederim çok uygundu yine uygun bence
![]()
THRONE Jacquard Speed 48X40CM Fransız Jacquard Speed - 3.5mm Kalınlık - KaydırmazPremium Xl Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Jacquard Speed 48X40CM Fransız Jacquard Speed - 3.5mm Kalınlık - KaydırmazPremium Xl Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Teşekkür ederimbunu al derim speed konusunda baya iyi ben cs oynuyorum flick için ideal![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad [Ön Sipariş]
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
eğer hızlı olsun diyorsanız attığım ondan daha iyi fakat biraz daha bütçeyi arttırırsanız bunu alın derimTeşekkür ederim
Bunu da beğendim aslında
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Red Fang) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Red Fang) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bakıyorum bunlara daeğer hızlı olsun diyorsanız attığım ondan daha iyi fakat biraz daha bütçeyi arttırırsanız bunu alın derim
veyabu![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad [Ön Sipariş]
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
yani bütçe biraz düşük olmuş kaliteli istiyorsanız bence biraz daha bütçe arttırın bütçeyi arttırdığınızda yeni konu açıp beni etiketleyinBakıyorum bunlara da
hocam wraith artık türkiyede tüm gamerlara satıyor yani buda daha çok üretmesi gerek demek bunun içinde zaman lazım maalesef sizin söylediğiniz gibi geç olması kötüBunlarda ay sonu teslim o kötü olmuş ya