Spiderman 1 ve Miles Morales oynamadan 2. oyunu oynanır mı?

LineX

80+
Reaksiyon skoru
46
Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?

Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
Ben öyle yaptım. Ps5 aldığım zaman 2'yi bitirdim sadece. 1'in hikayeyi bilmiyorum.

Miles Morales o kadar değil ama Spider-Man 1'i oynamazsan hikayenin büyük bir kısmı eksik kalır. YouTube'den izlersin başlamadan önce.

Ben 2 sonra miles sonra 2018 oynadım iyi ki öyle yapmışım diyorum geriye dönük olunca bazı şeyler daha cok değerli hissettirdi aynı haritada oraya buraya giderken sonra 2018den 2 ye olan ilerde gelen özelliklerin trailerı gibi toplanabilenler vardı

Tam anlatamadım ama 2018de yapmayıp 2ye eklediler özellikleri öncesinde oynamak gibi diyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok anlamadığın yer olmuyor bu arada

miles daha çok spin off bir oyun onanış olarak 1. oyundan daha çok zevk almıştım ben hikaye anlamında miles aşırı fazla bir katkısı yok tabi miles ın karaklter gelişimi açısından hoş çerezlik bir oyun 2. oyunda yine miles ın oyunundan değinilen yerler var ama ağırlıklı olarak hikaye başlangıcı 1. oyun her ikisinide oynayıp 2 yi öyle oynamanı tavsiye ederim hikaye ve oynanış olarak adım adım ilerlediğinde her birinden ayrı zevk alıcaksın

Geri