Ben öyle yaptım. Ps5 aldığım zaman 2'yi bitirdim sadece. 1'in hikayeyi bilmiyorum.Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
Spidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
Olaya merak katıyor geri dönerken + düşünen düşünen neler olmuş olarak dönüyorsun daha zevkli ve gizemli ilerliyor2 de 1 den kalan intikam var.
miles daha çok spin off bir oyun onanış olarak 1. oyundan daha çok zevk almıştım ben hikaye anlamında miles aşırı fazla bir katkısı yok tabi miles ın karaklter gelişimi açısından hoş çerezlik bir oyun 2. oyunda yine miles ın oyunundan değinilen yerler var ama ağırlıklı olarak hikaye başlangıcı 1. oyun her ikisinide oynayıp 2 yi öyle oynamanı tavsiye ederim hikaye ve oynanış olarak adım adım ilerlediğinde her birinden ayrı zevk alıcaksınSpidermanin 1. oyununu ve miles moralesi oynamadım direkt spiderman 2 oynasam çok anlamadığım yer olur mu sarar mı?
Evetsardı mı