Neler Yeni

Spiderman 2 ekranda takılma yaşıyorum.

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan
Arkadaşlar merhaba. Spider-man 2 oyununda orta ve düşük ayarlarda bile fare sağ sol yaptığımda bu şekilde görüntü bozulmaları yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım format attım tüm driverlarım güncel fps'i yüksek alıyorum ancak Ancak bu şekilde bozulmalar çok fazla yaşıyorum ve takılma yaşanıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz? Aynı ekran kartı ve işlemci videolarına baktığımda bu şekilde takılma olmadan rahat bir şekilde oyunu oynuyorlar. kartım rtx4060
işlemci 12 nesil i5

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncell.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba. Spider-man 2 oyununda orta ve düşük ayarlarda bile fare sağ sol yaptığımda bu şekilde görüntü bozulmaları yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım format attım tüm driverlarım güncel fps'i yüksek alıyorum ancak Ancak bu şekilde bozulmalar çok fazla yaşıyorum ve takılma yaşanıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz? Aynı ekran kartı ve işlemci videolarına baktığımda bu şekilde takılma olmadan rahat bir şekilde oyunu oynuyorlar. kartım rtx4060
işlemci 12 nesil i5
İndirim takip etme forumu olduğu için cevap gelmemesi normal, dostum oyun bozuk optimize sorunu var, oyun SSD'de kurulu olsun, oyun sırasında ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımı belirtmen lazım, shader cache dosyalarını temizle tekrardan kendisi oluştursun. DDU ile driveri komple kaldırıp sıfırdan kur bunları yaptıkdan sonra hala devam edicekmi bildirirsin.

Top Bottom