Neler Yeni

İnceleme Spıderman Üçlemesi! (Sam Raımı)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Not= Bir film nasıl incelenir hiç bir fikrim olmadığından amatörce olmuş olabilir kusura bakmayın :D
Puanlar=
Spıderman 2002-8.5/10
Spıderman 2 2004-9/10
Spıderman 3 2007-7/10
Genel puan 8.5/10.
Spıderman 2002

Peter'in güçlerini farkedişi, ezikliği, kötü adam ve mücadeleler gayet güzel işlenmiş mis gibi bir film olmuş. Oyunculuklar filan da iyiydi.
Ayrıca Green Goblin'in doğmasının hazırlıkları yapılmaya başlanıyor.
1625170253639.png

Spıderman 2 2004

Peter'in Spıderman olmasından dolayı her işe geç kalması sırf bu yüzden hayatının mahvolması psikolojik sorunları yüzünden güçlerini kaybetmesi, filmin kötü adamının başta dost sonradan düşman oluşu,ve yine mücadeleler gayet güzel yapılmış. Filmin sonunda ise bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorsunuz. Gelmiş geçmiş en iyi spıderman filmi.
Green Goblin ise artık doğuyor.
1625170280666.png

Spıderman 3 2007
2 saat 20 dakika boyunca ekrana mö mö bakıyorsunuz. Bitince bu neydi şimdi diyorsunuz.
İki filmdir anlatıyorum ya green goblin diye he goblin geliyor az pata pata yapıyorlar sonda ortaya çıkıyor ve yardımcı rolünde oluyor.
Kötü adamın kim olduğunu anlamadım bile. Bence ilk iki filmin çok iyi olmasının sebebi kötü adamlar. Bu filmde kim olduğunu anlamak imkansız.
1625170365128.png

Sonuç olarak gayet iyi bir üçleme 3. filme rağmen.

Son düzenleme:

Aware

80+ Silver
Konularını verdikten sonra düşüncelerini daha sonra puanları ve bunların arasına resimler koyarsan daha güzel olurmuş .
örnek:

https://forum.donanimarsivi.com/kon...tlar-9-sword-art-online-aksiyon.407147/unread

@Siri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Not= Bir film nasıl incelenir hiç bir fikrim olmadığından amatörce olmuş olabilir kusura bakmayın :D
Puanlar=
Spıderman 2002-8.5/10
Spıderman 2 2004-9/10
Spıderman 3 2007-7/10
Genel puan 8.5/10.
Spıderman 2002

Peter'in güçlerini farkedişi, ezikliği, kötü adam ve mücadeleler gayet güzel işlenmiş mis gibi bir film olmuş. Oyunculuklar filan da iyiydi.
Ayrıca Green Goblin'in doğmasının hazırlıkları yapılmaya başlanıyor.

Spıderman 2 2004

Peter'in Spıderman olmasından dolayı her işe geç kalması sırf bu yüzden hayatının mahvolması psikolojik sorunları yüzünden güçlerini kaybetmesi, filmin kötü adamının başta dost sonradan düşman oluşu,ve yine mücadeleler gayet güzel yapılmış. Filmin sonunda ise bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorsunuz. Gelmiş geçmiş en iyi spıderman filmi.
Green Goblin ise artık doğuyor.

Spıderman 3 2007
2 saat 20 dakika boyunca ekrana mö mö bakıyorsunuz. Bitince bu neydi şimdi diyorsunuz.
İki filmdir anlatıyorum ya green goblin diye he goblin geliyor az pata pata yapıyorlar sonda ortaya çıkıyor ve yardımcı rolünde oluyor.
Kötü adamın kim olduğunu anlamadım bile. Bence ilk iki filmin çok iyi olmasının sebebi kötü adamlar. Bu filmde kim olduğunu anlamak imkansız.

Sonuç olarak gayet iyi bir üçleme 3. filme rağmen.
Hocam aklıma bu geldi sadasdasdas
Güzel konu .

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişiden kişiye değişir.

Tobey'in serisini seviyorum kendine özgü bir havası var.
Söyleyecek pek bir şey yok zaten. :D
MJ'e de laf yok. xD
Değişmez hocam geriye spıderman 2002 kalıyor.
Eski filmleri bilmem.
3. Film gitti. Amazin Spıderman 2 olabilir bir de.

Top Bottom