EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,420
- İsim
- Emre Güleryüz
- İlgilendiği Kategoriler
- AYT Matematik
- no
- Steam
- no
- yok
- no
- Discord
- no
- yok
Not= Bir film nasıl incelenir hiç bir fikrim olmadığından amatörce olmuş olabilir kusura bakmayın
Puanlar=
Spıderman 2002-8.5/10
Spıderman 2 2004-9/10
Spıderman 3 2007-7/10
Genel puan 8.5/10.
Spıderman 2002
Peter'in güçlerini farkedişi, ezikliği, kötü adam ve mücadeleler gayet güzel işlenmiş mis gibi bir film olmuş. Oyunculuklar filan da iyiydi.
Ayrıca Green Goblin'in doğmasının hazırlıkları yapılmaya başlanıyor.
Spıderman 2 2004
Peter'in Spıderman olmasından dolayı her işe geç kalması sırf bu yüzden hayatının mahvolması psikolojik sorunları yüzünden güçlerini kaybetmesi, filmin kötü adamının başta dost sonradan düşman oluşu,ve yine mücadeleler gayet güzel yapılmış. Filmin sonunda ise bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorsunuz. Gelmiş geçmiş en iyi spıderman filmi.
Green Goblin ise artık doğuyor.
Spıderman 3 2007
2 saat 20 dakika boyunca ekrana mö mö bakıyorsunuz. Bitince bu neydi şimdi diyorsunuz.
İki filmdir anlatıyorum ya green goblin diye he goblin geliyor az pata pata yapıyorlar sonda ortaya çıkıyor ve yardımcı rolünde oluyor.
Kötü adamın kim olduğunu anlamadım bile. Bence ilk iki filmin çok iyi olmasının sebebi kötü adamlar. Bu filmde kim olduğunu anlamak imkansız.
Sonuç olarak gayet iyi bir üçleme 3. filme rağmen.
Puanlar=
Spıderman 2002-8.5/10
Spıderman 2 2004-9/10
Spıderman 3 2007-7/10
Genel puan 8.5/10.
Spıderman 2002
Peter'in güçlerini farkedişi, ezikliği, kötü adam ve mücadeleler gayet güzel işlenmiş mis gibi bir film olmuş. Oyunculuklar filan da iyiydi.
Ayrıca Green Goblin'in doğmasının hazırlıkları yapılmaya başlanıyor.
Spıderman 2 2004
Peter'in Spıderman olmasından dolayı her işe geç kalması sırf bu yüzden hayatının mahvolması psikolojik sorunları yüzünden güçlerini kaybetmesi, filmin kötü adamının başta dost sonradan düşman oluşu,ve yine mücadeleler gayet güzel yapılmış. Filmin sonunda ise bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorsunuz. Gelmiş geçmiş en iyi spıderman filmi.
Green Goblin ise artık doğuyor.
Spıderman 3 2007
2 saat 20 dakika boyunca ekrana mö mö bakıyorsunuz. Bitince bu neydi şimdi diyorsunuz.
İki filmdir anlatıyorum ya green goblin diye he goblin geliyor az pata pata yapıyorlar sonda ortaya çıkıyor ve yardımcı rolünde oluyor.
Kötü adamın kim olduğunu anlamadım bile. Bence ilk iki filmin çok iyi olmasının sebebi kötü adamlar. Bu filmde kim olduğunu anlamak imkansız.
Sonuç olarak gayet iyi bir üçleme 3. filme rağmen.
Son düzenleme: