Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Melih Baygör
Firmayı beklemeyin siz iletişime geçeceksiniz.
Daha önce bir arkadaş firma aradı kargo bedeli düşülmüş şekilde havale geçin ürünlerinizi gönderelim dedi diye yazmıştı diye hatırlıyorum. Biz iletişime geçip ne diyoruz hocam, sipariş verdiğim ürünleri gönderin mi diyeceğiz?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha önce bir arkadaş firma aradı kargo bedeli düşülmüş şekilde havale geçin ürünlerinizi gönderelim dedi diye yazmıştı diye hatırlıyorum. Biz iletişime geçip ne diyoruz hocam, sipariş verdiğim ürünleri gönderin mi diyeceğiz?
Kararın pdf dosyasını firmaya mail olarak gönder. THHnin sonuçlandığını ve karar sonucunun en kısa zamanda uygulanmasını istediğini söyle. Onlar mailden sonra ulaşır zaten sana.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Melih Baygör
Kararın pdf dosyasını firmaya mail olarak gönder. THHnin sonuçlandığını ve karar sonucunun en kısa zamanda uygulanmasını istediğini söyle. Onlar mailden sonra ulaşır zaten sana.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Metin
O kişi benim hocam, firma aramadı ama. Ben onları arayıp kararı uygulama süreniz iki gün sonra dolacak eğer ürünleri yollamayacaksanız icraya vereceğim dedikten sonra benimle iletişime geçtiler. Siz onlarla iletişime geçmediğiniz sürece onlar size dönmezler.

ozkets

80+ Bronze
O kişi benim hocam, firma aramadı ama. Ben onları arayıp kararı uygulama süreniz iki gün sonra dolacak eğer ürünleri yollamayacaksanız icraya vereceğim dedikten sonra benimle iletişime geçtiler. Siz onlarla iletişime geçmediğiniz sürece onlar size dönmezler.
Hayırlı olsun :)

federalper

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

sonunda gündeme almışlar :d
1705092453677.png

hala aynı :(

Zato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman
Ayak oyunları oluyor. İadenin gelmesi ise 1 ayı buluyor. Düşmeyin

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Melih Baygör

Zato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman
Ne demek istediniz hocam?
1.5 ay önce Spigen internet sitesinde ciddi indirimler vardı. Siparişimi eski fiyatlar girilmiş deyip iptal ettiler. Fakat para iadem ayak oyunları ile 1 ay sonra ancak yapıldı. Ve pek çok kişi bu konuda şikayette bulundu. Güven vermiyor!

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
bugün şikayetvardaki şikayetten dolayı aradılar. 750 tl kupon vermek istiyoruz dediler. 2 kulaklık 1.2kydı bende 1k kupon istedim verdiler. az önce kullandım kuponu. daha az para ödücem üstüne thh ile uğraşmama gerek yok çünkü daha yeni gündeme aldılar allah bilir ne zaman karar çıkacak.

şikayetvara yazmayan varsa yazsın işe yarıyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Muhammet Kürkçü
bugün şikayetvardaki şikayetten dolayı aradılar. 750 TL kupon vermek istiyoruz dediler. 2 kulaklık 1.2kydı bende 1k kupon istedim verdiler. az önce kullandım kuponu. daha az para ödücem üstüne thh ile uğraşmama gerek yok çünkü daha yeni gündeme aldılar allah bilir ne zaman karar çıkacak.

şikayetvara yazmayan varsa yazsın işe yarıyor.
Hocam ben düşüneceğim dedim aradıklarında. Acaba şimdi arasam 1k kupon istesem banada verirlermi?

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
Hocam ben düşüneceğim dedim aradıklarında. Acaba şimdi arasam 1k kupon istesem banada verirlermi?

arayıp iste. 1k kupon bence durum için ideal. onlar thh-şikayetvardan kurtuluyo, bizde hem zamandan kazanıyoruz hem hemen hemen aynı hatta daha az bi ücret ödüyoruz.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Muhammet Kürkçü
arayıp iste. 1k kupon bence durum için ideal. onlar thh-şikayetvardan kurtuluyo, bizde hem zamandan kazanıyoruz hem hemen hemen aynı hatta daha az bi ücret ödüyoruz.
Hocam aslında dava işi kabul olsa 1k lık çekten 200 tl daha kardayım ama şöyle bir problem var benim dava hala başvuru alındı statüsünde o yüzden mantıklı geldi. yarın deneyeceğim şansımı.

Top Bottom