Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen ŞAHİN
Hocam aslında dava işi kabul olsa 1k lık çekten 200 TL daha kardayım ama şöyle bir problem var benim dava hala başvuru alındı statüsünde o yüzden mantıklı geldi. yarın deneyeceğim şansımı.

ben 2 kulaklık almıştım ondan tam denk geliyordu. en kötü pazarlığı 1250den açarsın. ne koparırsan kar.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
ben 2 kulaklık almıştım ondan tam denk geliyordu. en kötü pazarlığı 1250den açarsın. ne koparırsan kar.
Hocam dün eposta attım beni arayın diye. Aradılar dediler şikayetvar daki şikayeti değelendirmesine 5 yıldız ver hediye çeki tanımlayalım 1k tamam dedim. Bu arada 1k üzerine isteselerde çıkamıyorlarmış haberiniz olsun.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Selim
1705651598357.png

Bu ne ya ilerleme alabilen var mı? Yasal süresi yok mu bunun hala bu aşamada kalmış.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alperen ŞAHİN
Hocam dün eposta attım beni arayın diye. Aradılar dediler şikayetvar daki şikayeti değelendirmesine 5 yıldız ver hediye çeki tanımlayalım 1k tamam dedim. Bu arada 1k üzerine isteselerde çıkamıyorlarmış haberiniz olsun.

bilgi için teşekkürler aklımın bi köşesindeydi acaba 1kdan fazla verirler mi diye :d

Hocam hediye çeki nereden kullanılıyor acaba?

1705660015875.png

sepette kırmızıyla işaretlediğim kutucuyu işaretle

Alıntıyı görüntüle
Bu ne ya ilerleme alabilen var mı? Yasal süresi yok mu bunun hala bu aşamada kalmış.

çok çok yavaş gidiyor 1k hediye çeki o kadar zarara uğratmıyorsa hediye çeki al geç

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Selim

cagsro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağrı Sarıoğlu
İptal ettiklerinde THH ile uğraşmak istemedim açıkçası. Şimdi Şikayetvar'a şikayet oluşturdum. Şarj aleti ve Ekran koruyucu almıştım. Tahmin etmiyorum ama arayıp iletişime geçip çek vs. bir şey tanımlarlarsa gelişmeleri tekrar buradan size aktarırım.

cagsro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Çağrı Sarıoğlu
İptal ettiklerinde THH ile uğraşmak istemedim açıkçası. Şimdi Şikayetvar'a şikayet oluşturdum. Şarj aleti ve Ekran koruyucu almıştım. Tahmin etmiyorum ama arayıp iletişime geçip çek vs. bir şey tanımlarlarsa gelişmeleri tekrar buradan size aktarırım.
Şikayetvar'a yazdıktan sonra yaklaşık 1 saat içerisinde Nehir Hanım beni aradı ve 1k hediye çeki verdi. Aynı ürünleri tekrar aldım. O zamanki fiyata almış oldum yine. Gayet makul bir telafi. THH ile uğraşmak yerine Şikayetvar' yazmak daha hızlı bir çözüm olabilir.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Barış Okçu
Şikayetimi geri açtım o ne öyle birine 1000 lira birine 100 lira bi o* çocuğu muyuz ne biçim firma bu

Top Bottom