belli sonu yok yaniiYılan oyunu kaçta bitiyorsa
peki son ne pek merak etmiyom birde gizli zulaları nasıl açıcam10 kere falan bitirmen gerek galiba gerçek sonu görmek için.
Sonda sadece bir diyalog geçiyor. Çok aman aman bir önemi yok yani.peki son ne pek merak etmiyom birde gizli zulaları nasıl açıcam
abi o kadar saatlerce bitirmeye uğraştım gelmiş bana 1000 karanlık iksir vede 1dklık hüzünlü ara sahne gösteriyor ya o kadar heyecanlandım mesela oturup tanrılarla eğlenmek istiyodum böyle şeyler bekliyordumSonda sadece bir diyalog geçiyor. Çok aman aman bir önemi yok yani.
gizli zulalarda ne var pekiSonda sadece bir diyalog geçiyor. Çok aman aman bir önemi yok yani.
Maalesef. Tipik Roguelike oyun mantığı işte.abi o kadar saatlerce bitirmeye uğraştım gelmiş bana 1000 karanlık iksir vede 1dklık hüzünlü ara sahne gösteriyor ya o kadar heyecanlandım mesela oturup tanrılarla eğlenmek istiyodum böyle şeyler bekliyordum
Gizli zulaları pek hatırlamıyorum. Giremedim oralara.gizli zulalarda ne var peki
internette skelyye nektar ver diyor baya verdim artık verdirmiyor hatta ama açılmadıMaalesef. Tipik Roguelike oyun mantığı işte.
Gizli zulaları pek hatırlamıyorum. Giremedim oralara.
birde ben afrodite baya nektar verdim onada verdirmiyor bana artısı var mıMaalesef. Tipik Roguelike oyun mantığı işte.
Gizli zulaları pek hatırlamıyorum. Giremedim oralara.
Buldum o kapıyı nasıl açacağını.internette skelyye nektar ver diyor baya verdim artık verdirmiyor hatta ama açılmadı
Diyaloglar falan değişiyor. Afrodite sana daha cilveli konuşuyor mesela .dbirde ben afrodite baya nektar verdim onada verdirmiyor bana artısı var mı
peki codexi nasıl açcam açmadı 30 defa denedim hala açılmadı codexim benim diğer savemde açıldı 2.denemedeBuldum o kapıyı nasıl açacağını.
5 kere oyunu bitireceksin, Achilles ile kalpleri fulleyeceksin.
sırf bunun için yaptım xdBuldum o kapıyı nasıl açacağını.
5 kere oyunu bitireceksin, Achilles ile kalpleri fulleyeceksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyaloglar falan değişiyor. Afrodite sana daha cilveli konuşuyor mesela .d
Allah allah Codex bende direk açılıyordu. Onun hakkında bir bilgim yok.peki codexi nasıl açcam açmadı 30 defa denedim hala açılmadı codexim benim diğer savemde açıldı 2.denemede
%95 evet.bug olmuş olabilir mi?