Alparslanasıl
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
Her bir kol için.Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
Her bir kol için 20 tekrar sizce yeni başlayan biri için fazla mı?Her bir kol için.
10-12 olsa daha iyi olur kanısındayım. 15+ tekrar daha çok dayanıklılık için yapılıyor.Her bir kol için 20 tekrar sizce yeni başlayan biri için fazla mı?
Bir soru daha sorayım :d10-12 olsa daha iyi olur kanısındayım. 15+ tekrar daha çok dayanıklılık için yapılıyor.
Yeni başladığın için LISS kardiyo önermeleri normal. Sabit hızda koşu bandı, bisiklet vs gibi hareketleri yapabilirsin. Daha sonra HIIT kardiyoya geçersin.Bir soru daha sorayım :d
HAFTADA 4-5 GÜN SABAH AÇ KARNINA 25 DK LİSS SABİT (130-135) NABIZ CARDİO
Bunun internet de hiç bir videosu da yok programa da koyulmamış bu hareket sanırım kardiyo oluyor, nasıl yapabilirim?
Teşekkür ederim, programı Shredded Brothers'dan satın aldım, soru hakkını bunlarla yemeyelim başka önemli sorular gelir.Yeni başladığın için LISS kardiyo önermeleri normal. Sabit hızda koşu bandı, bisiklet vs gibi hareketleri yapabilirsin. Daha sonra HIIT kardiyoya geçersin.
4x12 yeterli.Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
Eğer ağırlık fazlaysa(5+) 12 tekrar yap fakat 2.5 kg ile yapıyorsan 20 tekrar normal.Arkadaşlar DB Hammer Curl 4x20 tekrar yapıyoruz, bu 20 tekrar her bir kol için mi 20 tekrar yoksa 10'a 10 mu kast ediliyor?
15 KG 20 tekrar yapabilirim vücudum da ki kaslar vesaire belirgin belirgin olmasına da düşünce sormak amaçlı böyle girdim.Eğer ağırlık fazlaysa(5+) 12 tekrar yap fakat 2.5 kg ile yapıyorsan 20 tekrar normal.
![]()
Şu şekilde ikisini birden kaldırabiliyorsan böyle yapmanı öneririm.
Tükenmeyeceğiz ya, 5 gün bodyye bölündü diğer 2 gün de karın yapıp devam edeceğim.Nerede tükendiğini bul ve ona göre kendin ayarla derim. Demek istediğim spora yeni başladığım zamanlarda lateral raise hareketini yaparken 5 kilo ile çıkaramıyordum 2.5 kiloda hafif geliyordu ve ara kilolarda yoktu. Bu yüzden 4x10 yerine 4x15 yapıyordum.
Yeni mi başladın15 KG 20 tekrar yapabilirim vücudum da ki kaslar vesaire belirgin belirgin olmasına da düşünce sormak amaçlı böyle girdim.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tükenmeyeceğiz ya, 5 gün bodyye bölündü diğer 2 gün de karın yapıp devam edeceğim.
Eskiden kısa bir geçmişim vardı.Yeni mi başladın