kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Hocam benim %28 çıktı.
O ne lan gözükme daha gözüme
Hocam benim %28 çıktı.
bu kafayla gidenler en fazla 3 ay gidiyor haberin olsun not:2.5 yılımı verdim her şey milfler içinböyle kas yapıp etkilemek istiyorum kızları xD
Evine en yakın olan spor salonuna git başlangıç olarak oraya gidince de tek basina veya kafana gore hareket etme. Hocadan program yazmasini iste hedeflerinden bahset yag yakimi, kilove verme, kas kutlesini mi arttirmak istiyorsun onlarıda düşün. 1-2ay orda geçirdikten sonra daha guzel salonlara gitmeni tavsiye ederim daha iyi hocalarin oldugu yere tabi ilk gittigin yer iyi olursa orada kal (en yakın salon dememin bir başka nedenine uzak olunca insanin bazem gidesi gelmiyor :d) ama kesinlikle hoca olmadan bir şey yapma milleti dinlersin biryerini sakatlarsin, sakatlaninca sen yanlsi yaptin vsvs der ( cok bilmiş tayfada oluyor) kendine salondan birde cana yakin bir arkadas bul ki seni gazlasin bırakmamani sağlasın simdilik bu kadarherkese merhabalar yaşım 15 spor salonuna gitmek istiyorum da 85 kiloyum yaşıma göre çok olduğunu düşünüyorum gitsem kilo verir kas yaparmıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim
Tamam bende öyle yapacağımbu kafayla gidenler en fazla 3 ay gidiyor haberin olsun not:2.5 yılımı verdim her şey milfler için