Neler Yeni

spor salonuna başlamak istiyorum ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Azimli olur bırakmazsan istediğin fiziğe ulaşabilirsin. Şu an sürekli gidip gelirim nolcak kolay gibi falan geliyor ama 2 3 ay sonra bıkıyorsun. Dediğim gibi azim önemli.
Uyguladığın program da önemli tabi.

Muci46

80+ Bronze
herkese merhabalar yaşım 15 spor salonuna gitmek istiyorum da 85 kiloyum yaşıma göre çok olduğunu düşünüyorum gitsem kilo verir kas yaparmıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Evine en yakın olan spor salonuna git başlangıç olarak 😌 oraya gidince de tek basina veya kafana gore hareket etme. Hocadan program yazmasini iste hedeflerinden bahset yag yakimi, kilove verme, kas kutlesini mi arttirmak istiyorsun onlarıda düşün. 1-2ay orda geçirdikten sonra daha guzel salonlara gitmeni tavsiye ederim daha iyi hocalarin oldugu yere tabi ilk gittigin yer iyi olursa orada kal (en yakın salon dememin bir başka nedenine uzak olunca insanin bazem gidesi gelmiyor :d) ama kesinlikle hoca olmadan bir şey yapma milleti dinlersin biryerini sakatlarsin, sakatlaninca sen yanlsi yaptin vsvs der ( cok bilmiş tayfada oluyor) kendine salondan birde cana yakin bir arkadas bul ki seni gazlasin bırakmamani sağlasın simdilik bu kadar :)

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Top Bottom