Protein tozu zararlı değildir artık şunu anlayalım. Doğal olarak alacaksan şunlar var:Spor sonrası protein olarak ne alabilirim ?
Kilo;90
Boy:181
Sağlıma zarar vermeyecek ise protein tozuda alabilirim
Protein tozunun bilinen bir zararı yok , bütçen el veriyorsa 5kg kırmızı et yiyerek alacağın proteini, protein tozundan tek seferde alabilirsin.Spor sonrası protein olarak ne alabilirim ?
Kilo;90
peki ne alabilirim protein tozu olarak ? birde spordan sonra tüketeceğim değilmiProtein tozunun bilinen bir zararı yok , bütçen el veriyorsa 5kg kırmızı et yiyerek alacağın proteini, protein tozundan tek seferde alabilirsin.
3.kademe Fitness antrenörüyüm yaşın ve boyuna göre kilon fazla whey protein alabilirsin en doğalı o spordan sonra evine gidip yemeğini yiyeceksen proteini gün içinde kullan yok ben spordan sonra hemen yemek yiyemem dersen spordan sonra kullanmalısınSpor sonrası protein olarak ne alabilirim ?
Kilo;90
Yavaş o kadar değil. 100 gr kırmızı ette 20-24 arası protein vardır. Sen creatin ile karıştırdın.Protein tozunun bilinen bir zararı yok , bütçen el veriyorsa 5kg kırmızı et yiyerek alacağın proteini, protein tozundan tek seferde alabilirsin.
Protein tozunun bilinen bir zararı yok , bütçen el veriyorsa 5kg kırmızı et yiyerek alacağın proteini, protein tozundan tek seferde alabilirsin.
Bunu kişiyi görerek bilemeyiz ki3.kademe Fitness antrenörüyüm yaşın ve boyuna göre kilon fazla whey protein alabilirsin en doğalı o spordan sonra evine gidip yemeğini yiyeceksen proteini gün içinde kullan yok ben spordan sonra hemen yemek yiyemem dersen spordan sonra kullanmalısın
Creatine'nin içinde protein yok ki ?Yavaş o kadar değil. 100 gr kırmızı ette 20-24 arası protein vardır. Sen creatin ile karıştırdın.
hocam yağ oranım bilmiyorum ama obez değilim ama zayıfta değilim ama şişman göstermiyorum hafiften üst bacak ve göbek varBunu kişiyi görerek bilemeyiz ki
176 boy
92 Kg
17 yaş
%9 yağ oranı
Benim de boy kilo endeksine göre obez olmam gerekiyor yaklaşımınız bana göre yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Creatine'nin içinde protein yok ki ?
nerde ölçtürdün yağ oranını ?Bunu kişiyi görerek bilemeyiz ki
176 boy
92 Kg
17 yaş
%9 yağ oranı
Benim de boy kilo endeksine göre obez olmam gerekiyor yaklaşımınız bana göre yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Creatine'nin içinde protein yok ki ?
hocam oruçlu olduğumdan iftar sonrası spora gidiyorum ondan spordan sonra almayı tercih ederim fakat öğrenciyiz daha uyguna varmı protein tozu yoksa bunu alacağım3.kademe Fitness antrenörüyüm yaşın ve boyuna göre kilon fazla whey protein alabilirsin en doğalı o spordan sonra evine gidip yemeğini yiyeceksen proteini gün içinde kullan yok ben spordan sonra hemen yemek yiyemem dersen spordan sonra kullanmalısın
kardeşim suplament fiyatları malesef çok artık hem sindirilme hemde işlev anlamında Whey protein iyidir diyetisyenler bile önerir bunu bütçene uygun olanı alabilirsinhocam oruçlu olduğumdan iftar sonrası spora gidiyorum ondan spordan sonra almayı tercih ederim fakat öğrenciyiz daha uyguna varmı protein tozu yoksa bunu alacağım