Karnini ve goguslerini duz yapmak derken yag oranini dusurmekten bahsediyorsun heralde. Sabah ac karnina antrenman + 30dk kardiyo 2-3 ay yeterli olacaktirTekrardan spora başlıyacam bu sefer gidiş amacım karnımı ve göğüslerimi düz yapmak sizce doğru bi kararmı
Başla da kurtulalım be kardeşim 3 gündür aynı soruyu sorup duruyorsun.Tekrardan spora başlıyacam bu sefer gidiş amacım karnımı ve göğüslerimi düz yapmak sizce doğru bi kararmı
Sabah aç karna antreman+30dk kardiyo derken ?Karnini ve goguslerini duz yapmak derken yag oranini dusurmekten bahsediyorsun heralde. Sabah ac karnina antrenman + 30dk kardiyo 2-3 ay yeterli olacaktir
Ben her sabah öyle yapiyorum bir zararini da gormedim. Sen beni kendin gibi muhallebi cocugu mu sandin, savasciyiz olm bizSabah aç karna antreman+30dk kardiyo derken ?adam tecrübeli değilse bayılır antreman ortasında ben bile 3 yıldır spoe yapıyorum aç karna 15dk karın antremanı yaparken bayılacak gibi oluyorum
Sen kaç senedir spor yapıyorsun ?Ben her sabah öyle yapiyorum bir zararini da gormedim. Sen beni kendin gibi muhallebi cocugu mu sandin, savasciyiz olm biz
hocam sabah okula gidicem okul çıkışından sonra gidicem saat 5 gibi gidicem spora sabahın 6 sında kimseyi uyandırmak istemem koşu bandıylaBen her sabah öyle yapiyorum bir zararini da gormedim. Sen beni kendin gibi muhallebi cocugu mu sandin, savasciyiz olm biz
dediğini yapma zaten sabahları sadece aç karnına kardiyo yapılır antreman yapılmaz çünkü verim alamazsın ağırlık sporu ve kasların pump görmez besin olmadığı için kardiyonun nedenide hızlı yağ yakımı için 5 den sonra 1 saat antremanını yap sonra 30 dk kardiyonu yap bitir en önemlisi beslenme 2.5 yıldır aynı kafada spor yapıyorumhocam sabah okula gidicem okul çıkışından sonra gidicem saat 5 gibi gidicem spora sabahın 6 sında kimseyi uyandırmak istemem koşu bandıyla
pandemi basladiginda baslamistim spora 1.5 sene olduSen kaç senedir spor yapıyorsun ?
spora da başlıyacdam ek bi katkısı olurmudediğini yapma zaten sabahları sadece aç karnına kardiyo yapılır antreman yapılmaz çünkü verim alamazsın ağırlık sporu ve kasların pump görmez besin olmadığı için kardiyonun nedenide hızlı yağ yakımı için 5 den sonra 1 saat antremanını yap sonra 30 dk kardiyonu yap bitir en önemlisi beslenme 2.5 yıldır aynı kafada spor yapıyorum
ne boş adamsınBen her sabah öyle yapiyorum bir zararini da gormedim. Sen beni kendin gibi muhallebi cocugu mu sandin, savasciyiz olm biz