Sporda giymek için eşofman ve t-shirt bakıyorum öneri lazım

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
420
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar, eşofman ve üst (t-shirt) vs lazım, uyguna kullandığınız ürünler var mı? Ne önerirsiniz? Çok pahalı bir şey aramıyorum. Kıyafet başı 300-400 maks iyi olacaktır.

Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar, eşofman ve üst (t-shirt) vs lazım, uyguna kullandığınız ürünler var mı? Ne önerirsiniz? Çok pahalı bir şey aramıyorum. Kıyafet başı 300-400 maks iyi olacaktır.

Annen pazardan alsın. Yada Defacto'dan bütçene göre bulabilirsin.

olur herhalde bileemedim
Bunun farklı renklerinden birkaç tane çekebilirsiniz çoğunluğu 140 tl

attıklarınıza bakacağım teşekkür ederi, alternatif gelirse yine beklerim

Yapacağını spora göre hava soguk mu sıcak mı ona göre bi eşofman t shirt olur fazla kasma

salon sporu, fitness yani amele işi :D normalde var 1-2 bir şey de eskidi artık diye

Defacto falan saçmalama sakın. 400 liradan 10 tişört alacağına 700-800 ver 5 tane sık dikilmiş düzgün bir şey al. Eşofman altı için under armourda güzel şeyler bulmuştum ama çok model var hangisi bilmiyorum şimdi. Bir bakınmak gerekir. Tişörtlerinden memnun değilim. Defacto lcw tişörtü gibi. Ucuz tişörtü manitaya düğüne giderken giyersin de sporda olmuyor.

Geri