Sporda kası hissetmiyorum

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Arkadaşlar gymde yaklaşık 1,5 ay oldu ilk günlerde göğsümü felaket hissediyordum gerildiği zaman ama şuan hiç hissetmiyorum. Sadece göğüste değil çoğu kasımı çalışırken hissetmiyorum ama gymdeki hocalara sordum formumda vs sorun yok normalmi bu ?

Ağırlığı arttır ve çalıştığın bölgeyi sıkarak yap hareketi

Çünkü hareketi doğru yapmıyorsun beta.
Arkadaşlar gymde yaklaşık 1,5 ay oldu ilk günlerde göğsümü felaket hissediyordum gerildiği zaman ama şuan hiç hissetmiyorum. Sadece göğüste değil çoğu kasımı çalışırken hissetmiyorum ama gymdeki hocalara sordum formumda vs sorun yok normalmi bu ?

hareketi doğru şekilde bölgeye odaklanarak yap ilk set ağır 8 tekrar faile 1-2 tekrar kalıcak kilo seç 2. set 2.5 kilo düşür 10 tekrar yap hissetmemenin pump olmamanın imkanı yok

hareketi doğru şekilde bölgeye odaklanarak yap ilk set ağır 8 tekrar faile 1-2 tekrar kalıcak kilo seç 2. set 2.5 kilo düşür 10 tekrar yap hissetmemenin pump olmamanın imkanı yok
kollar pump oluyor sadece

Kanka daha 1.5 ay olmuş ilk günleri boşver surda sporla alakası olmayan birisi bile 1 2 saat hareket çalışsa yarına hamlar kaslar ağrır öyle düşün senin kasların yırtıla yırtıla alışmış kasin alıştığı yorulma eşiğini geç daha ağır çalış hareketleri düzgün yap

kaldirdigin agirlik artiyor mu? 2.5kg bile olsa mesela bench press calisirken bos bar ile basla isinarak cikabildigin maks agirliga cik 1 tekrar cikana kadar varsa arkadasin destek olsun (spotter) olsun 1 tekrar maks agirligin kac oluyor bak gelisim var mi anlarsin. Ayrica sporda ilk zamanlar hizli gelisim olur. Mesela 1 lirayi 10 lira yaparsan 10 kat para kazanirsin ama 10 lirayi 20 lira yaparsan 2 kat para kazanirsin oysa kazancin ayni fitness da ayni sekilde ilk baslarda cabuk yorulursun vucudun cabuk tepki verir cunku kas kutlen yoktur vucudun kas insa eder. Ilerleyen sureclerde bu durum yavaslar cunku vucudun artik varolan kas kutlene kas kutlesi eklemeye calisir bu da goze kucuk gorunur. Ayrica ertesi gun tamamen agri olacak diye bir sey yok. Eget bahsettigin kasi hissetme durumu ilk basladiginda antremandan sonraki agri ise o agri DOMS agrisi yeni baslayanda veya uzun zaman ara vermis kisilerde olan normal durumdur. Spora devam takma fazla detayli

Geri