Neler Yeni

Spordan sonra nasıl beslenmeliyim

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba ben 7 8 gibi spor salonuna gidiyorum 10 gibi çıkıyorum (akşam) spordan sonra bazen çift lavaş adana yiyorum bir açlık geliyor çünkü sürekli değil ama 2 3 günde bir yiyorum ama genelde 2 muz veya 1 muz birde 5 tl lik sarı leblebi yiyorum yanlış mı yapıyorum yoksa fazla mı abartiyorum görüşlerinizi bekliyorum

şahin doğan

80+ Platinum
spordan sonra çift lavaş adana mı ? spor yapma amacın yemekleri daha serbest yemek mi ?

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yatmadan iki saat önce yeme kesilmeli antrenman öncesi fındık ceviz muz elma vs yiyebilirsin ama gece vakti yenen yemek kilo yapar

Can...

80+ Platinum
Yatmadan iki saat önce yeme kesilmeli antrenman öncesi fındık ceviz muz elma vs yiyebilirsin ama gece vakti yenen yemek kilo yapar
1 2 ye kadar uyku tutmuyor ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam muz 2 tane yedim ekstra bir şey tuketmiyim o zaman

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1 2 ye kadar uyku tutmuyor ztn

Anladım hocam muz 2 tane yedim ekstra bir şey tuketmiyim o zaman
Valla ben salona gitmeden evde yapıyorum gayet de şekil aldı vücut ama disiplin motivasyon ve dengeli beslenme bu işin püf noktaları

Can...

80+ Platinum
Malesef burda ki spor salonu 7 den sonra erkeklere açılıyor küçük bir yer üniversite dağ gibi bir yerde olduğu için Malesef bunla yetinmek gerekli. Peki hocam normal saatlerde farz edelim o zaman ne yemem lazım İzmir'de daha rahattır diye düşünüyorum saatleri

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Malesef burda ki spor salonu 7 den sonra erkeklere açılıyor küçük bir yer üniversite dağ gibi bir yerde olduğu için Malesef bunla yetinmek gerekli. Peki hocam normal saatlerde farz edelim o zaman ne yemem lazım İzmir'de daha rahattır diye düşünüyorum saatleri
Protein karbonhidrat alabilirsin ama her insanın vücudu aynı olmaz bunu spor hocana sorman gerekiyor ben bunu yiyorum diye sende yemek zorunda değilsin

Can...

80+ Platinum
Valla ben salona gitmeden evde yapıyorum gayet de şekil aldı vücut ama disiplin motivasyon ve dengeli beslenme bu işin püf noktaları
Kyk da dengeli ne kadar beslene bilirsem o kadar yiyorum sabah kahvaltısında 2 yumurta fazlası migdemin içinden geçiyor yumurta bile kötü yani neyse 2 yumurta 3 domates 2 parça kesik salatalık (uzunlamasına kesik) beyaz peynir veya kaşar peyniri ama genelde kaşar yiyorum beyaz kötü kokuyor ekşi oluyo birde çay akşamda çok abartmadan yemeye çalışıyorum akşam yemeğide 4 5gibi spordan 2 3 saat önce olsun diye

Protein karbonhidrat alabilirsin ama her insanın vücudu aynı olmaz bunu spor hocana sorman gerekiyor ben bunu yiyorum diye sende yemek zorunda değilsin
Anladım 1 ay oldu başlayalı normalde gomdugumden a yiyorum elimden geldiğince düzenli beslenmeye çalışıyorum akşam ki adanalar hariç 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kyk da dengeli ne kadar beslene bilirsem o kadar yiyorum sabah kahvaltısında 2 yumurta fazlası migdemin içinden geçiyor yumurta bile kötü yani neyse 2 yumurta 3 domates 2 parça kesik salatalık (uzunlamasına kesik) beyaz peynir veya kaşar peyniri ama genelde kaşar yiyorum beyaz kötü kokuyor ekşi oluyo birde çay akşamda çok abartmadan yemeye çalışıyorum akşam yemeğide 4 5gibi spordan 2 3 saat önce olsun diye

Anladım 1 ay oldu başlayalı normalde gomdugumden a yiyorum elimden geldiğince düzenli beslenmeye çalışıyorum akşam ki adanalar hariç 😅
Ben hiç o kadar ağır yemek yemiyorum sabah kahvaltısında yulaflı gevrek yiyorum sütlü öğlen 1 de filan et tavuk pilav vs akşam da 8 gibi normal ağır olmayan ev yemekleri yiyorum yatmadan iki saat önce bişey yemem sporu da gece vakti yapıyorum spor yapmadan önce bitter çikolata yiyorum 2_3 adet benim program bu şekilde

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Ne 2 saati hocam 5-6 saat once kesilmeli diyen bile var bana kalsa 4 saat once yemek yenmemeli

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne 2 saati hocam 5-6 saat once kesilmeli diyen bile var bana kalsa 4 saat once yemek yenmemeli
Yok be kim demiş onu he ben geç yatıyorum ama öyle 4-5 saat filan değil yanlış bilgi

SadeceSeyf

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q
Top Bottom