devamsızlık hakkın var ama çok az diye biliyorum senden sorumlu olan hocana sorabilirsin12. Sınıfım devlet dairesinde staj yapıyorum bir günlüğüne staja gitmezsem bi şey olur mu?
Olmaz12. Sınıfım devlet dairesinde staj yapıyorum bir günlüğüne staja gitmezsem bi şey olur mu?
Cok haklısınBazı insanlar stajda çok şanslı benim birkaç arkadaşım hiç gitmeden mezun oldular, bizim gibilerede 2 gün gitmeyince sanki maaşlı çalışanmışım gibi fırça kaydılar.
arkadasımın abiside gıtmıyor ıs yerıyle konusmuslar zaten sınav senesı dıye bırsey demıyolar tamamen ıs verenın ınsafı ama devlet daıresı ıse kesın sorun olur ama 1 gunluk ıcın bılmıyorum bısey demezler bence sen yınede alabılırsen rapor al bu arada bolumun muhasebe ya da adalet mı?12. Sınıfım devlet dairesinde staj yapıyorum bir günlüğüne staja gitmezsem bi şey olur mu?
Hayır bilişimarkadasımın abiside gıtmıyor ıs yerıyle konusmuslar zaten sınav senesı dıye bırsey demıyolar tamamen ıs verenın ınsafı ama devlet daıresı ıse kesın sorun olur ama 1 gunluk ıcın bılmıyorum bısey demezler bence sen yınede alabılırsen rapor al bu arada bolumun muhasebe ya da adalet mı?
Normal çalışan gibi rapor götürmen gerekiyor12. Sınıfım devlet dairesinde staj yapıyorum bir günlüğüne staja gitmezsem bi şey olur mu?