atachu 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 2,623 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum Hollywood İsim ata erdem 2 Mart 2021 #1 bi tane şarkıyı inanılmaz seviyordum ve geçen gün listemde olmadığını farkettim. geçmiş gibi bi kısmı varmı spotify ın ?
bi tane şarkıyı inanılmaz seviyordum ve geçen gün listemde olmadığını farkettim. geçmiş gibi bi kısmı varmı spotify ın ?
Asag 80+ Gold Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 6,770 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,862 Konum Kocaeli İsim Asag 2 Mart 2021 #2 Yok diye biliyorum, sadece anasayfada yakınlarda çalınanlar var.
atachu 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 2,623 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum Hollywood İsim ata erdem 2 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Asag yazmış: Yok diye biliyorum, sadece anasayfada yakınlarda çalınanlar var. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... şarkıyı söyleyen grubu ykaın zamanda aratmıştım. google geçmişten buldum sonra şarkıyıda buldum ve spotifyda arattığımda şarkının kaldırılmış olduğunu gördüm. kendi kendine listeden çıkması saçmaydı zaten
Asag yazmış: Yok diye biliyorum, sadece anasayfada yakınlarda çalınanlar var. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... şarkıyı söyleyen grubu ykaın zamanda aratmıştım. google geçmişten buldum sonra şarkıyıda buldum ve spotifyda arattığımda şarkının kaldırılmış olduğunu gördüm. kendi kendine listeden çıkması saçmaydı zaten