blaaarp 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 9 3 Temmuz 2024 #1 Hesabım geçen aylarda çalındı ve geri aldım. Geri aldıktan 1 hafta sonra böyle bir hata ile karşılaştım fakat çözümünü hala bulabilmiş değilim.
Hesabım geçen aylarda çalındı ve geri aldım. Geri aldıktan 1 hafta sonra böyle bir hata ile karşılaştım fakat çözümünü hala bulabilmiş değilim.
Y yerçileği 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,417 Reaksiyon skoru 850 3 Temmuz 2024 #2 tarayıcı üzerinden spotify profiline girip ülke değiştirmeyi denedin mi?
blaaarp 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 9 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yerçileği yazmış: tarayıcı üzerinden spotify profiline girip ülke değiştirmeyi denedin mi? Devamı için tıklayın... Buradan değiştirmeyi deniyorum fakat aşağıdaki konumlar dışında başka konum yok
yerçileği yazmış: tarayıcı üzerinden spotify profiline girip ülke değiştirmeyi denedin mi? Devamı için tıklayın... Buradan değiştirmeyi deniyorum fakat aşağıdaki konumlar dışında başka konum yok
Y yerçileği 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,417 Reaksiyon skoru 850 3 Temmuz 2024 #4 blaaarp yazmış: Buradan değiştirmeyi deniyorum fakat aşağıdaki konumlar dışında başka konum yok Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... listening-is-everything İhtiyacın olabilecek müziklerin hepsi Spotify'da. www.spotify.com bu sayfadan bize ulaşa tıkla hesabını girince online chat açılacak oradan derdini anlat
blaaarp yazmış: Buradan değiştirmeyi deniyorum fakat aşağıdaki konumlar dışında başka konum yok Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... listening-is-everything İhtiyacın olabilecek müziklerin hepsi Spotify'da. www.spotify.com bu sayfadan bize ulaşa tıkla hesabını girince online chat açılacak oradan derdini anlat
blaaarp 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 9 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 yerçileği yazmış: listening-is-everything İhtiyacın olabilecek müziklerin hepsi Spotify'da. www.spotify.com bu sayfadan bize ulaşa tıkla hesabını girince online chat açılacak oradan derdini anlat Devamı için tıklayın... oradan çözdüm teşekkür ederim
yerçileği yazmış: listening-is-everything İhtiyacın olabilecek müziklerin hepsi Spotify'da. www.spotify.com bu sayfadan bize ulaşa tıkla hesabını girince online chat açılacak oradan derdini anlat Devamı için tıklayın... oradan çözdüm teşekkür ederim