Spotify playlist önerisi

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
414
tercihim türkçe olması ama yabancı dilde olabilir sorun yok yavaş bir şeyler olmasın yeter sözleri de güzel olsun hızlı derken de eminem ceza gibi değil yani ortalama bi hız

Pek işine yaramaz ama neyse.

tercihim türkçe olması ama yabancı dilde olabilir sorun yok yavaş bir şeyler olmasın yeter sözleri de güzel olsun hızlı derken de eminem ceza gibi değil yani ortalama bi hız

Her şey var türkçe rap olarak kendi playlistim

Adamın anlattığı şeye hic uygun değil gibi be kral
olsun hocam belki hoşuma giderdi yeni bir müzik türü keşfederdim öyle düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şey var türkçe rap olarak kendi playlistim
evet hocam rap güzel ama cidden çok fazla dinledim zamanında sıkıyor beni şu an kayra dinleyebiliyorum sadece mesela

olsun hocam belki hoşuma giderdi yeni bir müzik türü keşfederdim öyle düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam rap güzel ama cidden çok fazla dinledim zamanında sıkıyor beni şu an kayra dinleyebiliyorum sadece mesela
dinlemediğiniz rapçiler varsa bir deneyin derim hocam
hocam başına cegıdın skitini koymak güzel detay benimde bir ara vardı playlistim ve aynısını yapmıştım :D :D
evet evet en sonda da 1000. şarkı olarak manga 1000 parça eklemiştim de playlisti devam ettirdiğimden pek anlamı kalmadı

dinlemediğiniz rapçiler varsa bir deneyin derim hocam

evet evet en sonda da 1000. şarkı olarak manga 1000 parça eklemiştim de playlisti devam ettirdiğimden pek anlamı kalmadı
hocam bi kaç gün takılırım bunda eskiden çok güzel pl ler vardı da hesap değişe değişe yok oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,365
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri