Yardım Ss Arctis Nova 5x VS Ss Arctis Nova 7p sizce hangisi ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,696
sizce ikisinden hangisi
nova 5x 9 10 ay garantili padler sararmış 3250 +200 tl güvende
nova 7p 17 ay garantili padler sorunsuz 4750 + 250 güvende 6 aylık ama 3 ay yattı diyor padlerin temizliğinden belli ztn sizce hnsgisi

sizce ikisinden hangisi
nova 5x 9 10 ay garantili padler sararmış 3250 +200 tl güvende
nova 7p 17 ay garantili padler sorunsuz 4750 + 250 güvende 6 aylık ama 3 ay yattı diyor padlerin temizliğinden belli ztn sizce hnsgisi
hatta şimdi kapalı kutu nova 5x beyaz denk geldi 4200 +200 güvende (beyaz istemiyorum aslında ama garantili faturalı ve fiyatını şişirme olmayanlar hep beyaz)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@drakathx sence ?

@thepublicman sence hacı :d bir tane kapalı kutu 7 p buldum ikna edemiyorum güvende yaptırmaya

acelem yoksa kasım ayını beklerdim
düşmezse napcaz :D

acelem yoksa kasım ayını beklerdim
corsair hs 55 ile idare ederimde veya cloud 3 ile düşmezse sıkıntı veya sabredeyim bendekini garanti onarırsa almam yenisini

+ kesinlikle nova pro wireless aldım 2. El ürün geldi bataryası yoktu bariz kıl ve toz vardı bekleyeceğim bende @Volkan:/
bizim ülkeye fazla bu memnuniyete şerfsiz çok aga amazonun ayrı bir tesisi departmanı olacak orada geleni detaylı inceleyecekler parçamı çalmış hırsızlıktan suç duyurusunda buluncan anında ha ama temiz kullanmış iade ediyor alcan geçicen

corsair hs 55 ile idare ederimde veya cloud 3 ile düşmezse sıkıntı veya sabredeyim bendekini garanti onarırsa almam yenisini

bizim ülkeye fazla bu memnuniyete şerfsiz çok aga amazonun ayrı bir tesisi departmanı olacak orada geleni detaylı inceleyecekler parçamı çalmış hırsızlıktan suç duyurusunda buluncan anında ha ama temiz kullanmış iade ediyor alcan geçicen
hepsiburadadan almıştım birde neyse birdaha satıcıyı araştırmadan almam

Sıkıntı şu benim aldığım kulaklığı 2 kişi alıp iade etmiş aynı sebepten ulan hiçmi bu hatalı iş bi bakayım denmez

Sıkıntı şu benim aldığım kulaklığı 2 kişi alıp iade etmiş aynı sebepten ulan hiçmi bu hatalı iş bi bakayım denmez
valla kanka iki seçenek var önümde ya kafayı kırar incehesaptan sıfır nova 5 alırım yada sarı sitede kapalı kutu 7p var veya 4500e beyaz kapalı kutu 5x var veya ikinci el olanı alırım 3500e gelir uğraşamayacağım başka marka bakıyorum alayı deri pad razer bakyorum kumaşı var thx paralı

Geri