Ssd 2.5 sata ssd alıcam öneri

Bu arada ssd yi uzun ömürlü olmasını istiyorum yani patriot un kullanım ömrü ne kadar
Yada bütçemi aşsada samsung 870 evo alsammı çok arada derede kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ssd nin uzun ömürlü ve uzun kullanımda sıkıntı yaşatmasın istemiyorum

Bu arada ssd yi uzun ömürlü olmasını istiyorum yani patriot un kullanım ömrü ne kadar
Yada bütçemi aşsada samsung 870 evo alsammı çok arada derede kaldım

Ssd nin uzun ömürlü ve uzun kullanımda sıkıntı yaşatmasın istemiyorum
Daha önceden size SSD önerisi yapmış mıydım yanlış mı hatırlıyorum? Firecuda 120 önermiştim sanırım 512 gb 715 TL. Kaçırdıysanız üzücü.

Yarama parmak basmayın ssd yi almaya niyetlendim ama 750 den 2000 tl oldu

Daha önceden size SSD önerisi yapmış mıydım yanlış mı hatırlıyorum? Firecuda 120 önermiştim sanırım 512 gb 715 TL. Kaçırdıysanız üzücü.
Şuan patriot brust 480 gb ve Samsun 870 evo 500 gb arasında kaldım ssd uzun ömürlü ve uzun kullanımda yavaşlama vs olsun istemiyorum o yüzde samsung istiyorum ama bütçeyi baya aşıyor sizce hangisini almalıyım patriot uzun kullanımda üzermi yani ortalama 6 veya 7 yıl kadar bi kullanımdan bahsediyorum

Yarama parmak basmayın ssd yi almaya niyetlendim ama 750 den 2000 TL oldu

Şuan patriot brust 480 gb ve Samsun 870 evo 500 gb arasında kaldım ssd uzun ömürlü ve uzun kullanımda yavaşlama vs olsun istemiyorum o yüzde samsung istiyorum ama bütçeyi baya aşıyor sizce hangisini almalıyım patriot uzun kullanımda üzermi yani ortalama 6 veya 7 yıl kadar bi kullanımdan bahsediyorum
Aynen 750tlydi. Satıcısı Amazondu ve burada önerilen samsung ssdlerden bile iyiydi :D Sağlık olsun.

Samsun qvo modellerine bakabilirisn.

677 lira Patriot burst iyidir. Bütçem var sıkıntı olmaz diyorsanız da 870 evo tabii ki. Ya da 1200e çıkabilirseniz 1 tb sandisk ultra 3d daha mantıklı.

Bu da geçen günlerde 1100 liraydı Amazonda iyi fırsattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri