Neler Yeni

SSD arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

sopuksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sopuksu
herkese merhaba öncelikle az önce yeni ssd aldım ve pc ye montajını yapmak istiyorum daha öncesine kadar hdd 1tb harddisk kullanıyorum şimdi ssd montajını yapıyorum fakat beni bios a yönlendiriyor eski hdd yi çıkarttım sadece ssd yi taktım ve bios dan çıkamıyorum ne yapmam lazım

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
herkese merhaba öncelikle az önce yeni ssd aldım ve pc ye montajını yapmak istiyorum daha öncesine kadar hdd 1tb harddisk kullanıyorum şimdi ssd montajını yapıyorum fakat beni bios a yönlendiriyor eski hdd yi çıkarttım sadece ssd yi taktım ve bios dan çıkamıyorum ne yapmam lazım
Yeni taktığınız ssd'nin içinde işletim sistemi bulunmadığı için biosa yönlendiriyor USB ile Windows kurmanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Aslında ssd boş olduğu için hdddeki işletim sistemini başlatması lazım ama anladığım kadarıyla 2sinden sadece biri takılmış. Bendeki 3'ü boş 5 depolamadan 2sinde win 10 vardı birisini başlattı hep. 2 depolama da takılabilirse bilgisayara daha iyi olur. hddleri boşalttım ssdyi doldurmak istemediğim zımbırtıları onlara atarım diye duruyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende win 10 pro kurulum usbsi var windows etkinleştirilmedi muhabbetleriyle karşılaşılmıyor, nasıl paylaşabilirim ihtiyacı olana? 8gb usb yetiyor. Kurmada yardımcı da olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,919
Üyeler
160,905
Son üye
Mehmet3050