Furkan1461
80+ Silver
O SSD ile çay demleyenler var.Mangala geliyoruz.
O sıcaklık nedir yahu.
BX500'le kapışır ama geçemez
O SSD ile çay demleyenler var.Mangala geliyoruz.
O sıcaklık nedir yahu.
BX500'le kapışır ama geçemez
O ben olabilirimO SSD ile çay demleyenler var.
apaceri tam okumuyor evet ama içerdeki ssd yi bilmiyoruz laptop bu.Apacer SSD'lerin sağlığını hatalı gösteriyor ama programda mı sorun var SSD'lerde mi? Bilmiyorum.
Crystal DiskInfo Sağlamlık Durumu %2
Arkadaşlar merhaba. Apacer Panther 480 GB SSD kullanmaktayım. Bilgisayar neredeyse 24 saattir açık. Crystal DiskInfo programına girdiğimde Dikkat yazısını görüyorum. Bu problem nedir? Bana sorun yaşatır mı?donanimarsivi.com
masaüstündeo değil mesele diskinfo kolay kolay yanlış okumaz. sıcaklıkların oyunda mı nerede 70 dereceyi 1sn bile olsa gördüğü
hmm. zarar verebiir ama emin değilim. sıcaklıklar o düzeye çıktığında yakalarsanız bi crystal disk mark hız testi yapın bi de sıcaklık düşükken yapın. hızlarda düşüş yaşatıyosa biraz sıkıntı var.masaüstünde
şu anda 53 derece galiba anlık bir şeydi yada testten dolayı idihmm. zarar verebiir ama emin değilim. sıcaklıklar o düzeye çıktığında yakalarsanız bi crystal disk mark hız testi yapın bi de sıcaklık düşükken yapın. hızlarda düşüş yaşatıyosa biraz sıkıntı var.
Bilmiyorsunuz ama bilebilirsiniz. Laptop'taki ssd SK Hynix BC511, fotoğraftaki ürün kodunu aratarak buldum.apaceri tam okumuyor evet ama içerdeki ssd yi bilmiyoruz laptop bu.