Yardım SSD deki önemli olan şey nedir?

RecorD

80+
Reaksiyon skoru
17
merhabalar
yakın zamanda sistem alıcam

SSD de oyunların geç erken açılması, pc yi hızlı açması , haritaların hızlı yüklenmesi gibi faktörlerin olabilmesi için OKUMA nın mı, yoksa YAZMA kısmının mı yüksek olması lazım?

merhabalar

SSD de oyunların geç erken açılması, pc yi hızlı açması , haritaların hızlı yüklenmesi gibi faktörlerin olabilmesi için OKUMA nın mı, yoksa YAZMA kısmının mı yüksek olması lazım?
benim bildiğim kadari ile her ikisininde yüksek olması lazım

2 sininde dogru orantili olmasi lazim ikiside yuksek

merhabalar

Hemen hemen okuma ve yazmanın birbirine yakın olması gerek ve kronik bir sorunu var mı yok mu onu ögrenmelisin

merhabalar

ikiside yüksek olursa daha iyi olur benim kullandığım ssd y alabilirsin tam bir fiyat performans ürünü kington a2000 https://www.trendyol.com/kingston/a...-32054255?boutiqueId=570839&merchantId=109239

oyun oynayacaksan m.2 almana gerek yok, sata al geç
bide dram diye bir şey var ssd lerde
@keremcnsz24 anlatabilir ayrıntılarını
bence biraz salladınız ben önceden samsungun bir sata ssdisini kullanıyordum csgo maça girmesi 3 dk sürüyordu bilmiyorsanız lütfen konuşup insanların aklını karıştıracak bilgiler vermeyin

- IOPS

- Okuma / Yazma Hızları çokta önemli değil

- TBW Cinsinden yazma okuma ömrünün vaat edilenin kaç TB Olduğu

- DRAM

benim bildiğim bu kadar geri kalanına @keremcnsz24 devam edebilir :D

bence biraz salladınız ben önceden samsungun bir sata ssdisini kullanıyordum csgo maça girmesi 3 dk sürüyordu bilmiyorsanız lütfen konuşup insanların aklını karıştıracak bilgiler vermeyin
hayır Sata ile M2 arasında oyuna bağlanma süresinde ayırt edemiyeceğin kadar kısa bir süre fark vardır :D

Geri