benim bildiğim kadari ile her ikisininde yüksek olması lazımmerhabalar
yakın zamanda sistem alıcam
SSD de oyunların geç erken açılması, pc yi hızlı açması , haritaların hızlı yüklenmesi gibi faktörlerin olabilmesi için OKUMA nın mı, yoksa YAZMA kısmının mı yüksek olması lazım?
Hemen hemen okuma ve yazmanın birbirine yakın olması gerek ve kronik bir sorunu var mı yok mu onu ögrenmelisinmerhabalar
SSD de oyunların geç erken açılması, pc yi hızlı açması , haritaların hızlı yüklenmesi gibi faktörlerin olabilmesi için OKUMA nın mı, yoksa YAZMA kısmının mı yüksek olması lazım?
ikiside yüksek olursa daha iyi olur benim kullandığım ssd y alabilirsin tam bir fiyat performans ürünü kington a2000 https://www.trendyol.com/kingston/a...-32054255?boutiqueId=570839&merchantId=109239merhabalar
bence biraz salladınız ben önceden samsungun bir sata ssdisini kullanıyordum csgo maça girmesi 3 dk sürüyordu bilmiyorsanız lütfen konuşup insanların aklını karıştıracak bilgiler vermeyinoyun oynayacaksan m.2 almana gerek yok, sata al geç
bide dram diye bir şey var ssd lerde
@keremcnsz24 anlatabilir ayrıntılarını
gayet güzel alabilirsiniz ama bütçeniz daha düşükse kşngston a2000 de alabilirsiniz
SSD'nin tam adını söyle. Samsung ne?bence biraz salladınız ben önceden samsungun bir sata ssdisini kullanıyordum csgo maça girmesi 3 dk sürüyordu bilmiyorsanız lütfen konuşup insanların aklını karıştıracak bilgiler vermeyin
hayır Sata ile M2 arasında oyuna bağlanma süresinde ayırt edemiyeceğin kadar kısa bir süre fark vardırbence biraz salladınız ben önceden samsungun bir sata ssdisini kullanıyordum csgo maça girmesi 3 dk sürüyordu bilmiyorsanız lütfen konuşup insanların aklını karıştıracak bilgiler vermeyin
az önce linkini vermiştimgayet güzel alabilirsiniz ama bütçeniz daha düşükse kşngston a2000 de alabilirsiniz