Öyleyse Disk Yönetiminden ayarlayabilirsin.HDD 2'ye bölünük SSD 2'ye bölünük ben klasörlerdeki şeyler silinmeden SSD'yi 1 klasör olarak HDD'yi 1 klasör olarak ayarlamak istiyorum
Yardımcı olabilir misin uygulamalar silinsin istemiyorum internet yavaş olduğundan 100 GB oyunu tekrar indirmek 2-3 gün sürerÖyleyse Disk Yönetiminden ayarlayabilirsin.
Yardımcı olabilir misin uygulamalar silinsin istemiyorum internet yavaş olduğundan 100 GB oyunu tekrar indirmek 2-3 gün sürer
Uygulamalar silinmeyecek demiRedirecting
answers.microsoft.com
Silinmiyor diye biliyorum.Uygulamalar silinmeyecek demi
Disk doluysa eğer başka programlarla yapman gerekebilir.Uygulamalar silinmeyecek demi
Öyleyse bilemiyorum MiniTool gibi programlarla yapabilirsin belki.(Ben yukarıları okumamışım disk boş sanıyordum.)Diskte oyunlar var silinirse internet kötü olduğundan çok uzun sürer inmesi silinmesini istemiyorum
O kadar yer olsa yaparım kankamDostum ilk olarak HDD yi ele alalım,
* 2 ye bolmussun ,
* 2. Bölümdeki dosyaları 1. Bölüme taşı ,
* Bilgisayarım sağ tık , yönet e tıkla,
* Daha sonra "Disk Yönetimine" tıkla ,
* HDD nin 2. Kısmına sağ tık yaparak, "Disk( veya bölümü)sil seçeneğine tikla.
* Daha sonra HDD'nin 1. Diskine sağ tıkla "Diski genişlet" seçeneği vardır, ona tiklayarak boşalan alan karşına çıkar. İlerle , ilerle diyerek disk birleştirme islemini gerceklestirebirsin.
* Ayni işlemi SSD bölümleri içinde yapınız.
O zaman bir harici HDD ödünç bulacaksin islemi yapacaksin. İçinde dosyalar varken birleştirmeye kalkarsan (programlarla vs.) Disk komple sifirlanabilir.O kadar yer olsa yaparım kankam