TALHA MURAT
80+ Silver
ama ben hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadım mesela epic gamesten oyun indirdiğimde yazma 500 mb ye kada rçıkıyor 400 ün üzerinde geziyor.yazma hızı çok düşük, ssd de yer açmalısın
arka planda çalışan uygulamaların var mı çokama ben hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadım mesela epic gamesten oyun indirdiğimde yazma 500 mb ye kada rçıkıyor 400 ün üzerinde geziyor.
yani arkada çalışan uygulama 3 tane falan var bazen artıyor ama drop girmedi sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.arka planda çalışan uygulamaların var mı çok
ettim ve sebep onlarmış. sanırım bu ssdnin programı yüzünden. alan falan açmadım.Test yaparken sadece o programın açık olması önemli. Görev yöneticisinden disk harcayan programları kapatıp tekrar deneyin.
Hızlar yine normale göre düşük çıkmış. Maalesef Kioxia Exceria çok kaliteli bir model olmadığından hız düşmeleri biraz normal.ettim ve sebep onlarmış. sanırım bu ssdnin programı yüzünden. alan falan açmadım.
niye ? samsungda vs alan azaldığında düşmüyor mu ? ben çok gördüm bu bence normal ki arkada 1 tane daha çalışan program var vangurad o etikliyor olabilir.Hızlar yine normale göre düşük çıkmış. Maalesef Kioxia Exceria çok kaliteli bir model olmadığından hız düşmeleri biraz normal.
Yazma hızın çok düşük.Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydan belki fazla kioxia exceria 480 gb ssd takılı sıfır olarak bu zaman diliminden beri kullanıyorum önceden a400 takılıydı çok iyi idi memnundum buna geçtim nasıl değerler çok garip gibi geldi ssd de 30 gb den az alan var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle