Neler Yeni

SSD Sağlığı Düşmesi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Crucial SSD'ler de hep mi sorun var? ilginç bir forumda dalga geçmek amacıyla James Donkey için verilerinizi eşeğe emanet etmeyin deyip Crucial önermişlerdi ve sonuç Crucial kadar sorun çıkartan ikinci bir model görmedim.

Crucial en büyük nand üreticilerinden Micron'un markası buradan da anlaşılıyor ki markaya değil ürüne bakılır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Crucial SSD'ler de hep mi sorun var? ilginç bir forumda dalga geçmek amacıyla James Donkey için verilerinizi eşeğe emanet etmeyin deyip Crucial önermişlerdi ve sonuç Crucial kadar sorun çıkartan ikinci bir model görmedim.

Crucial en büyük nand üreticilerinden Micron'un markası buradan da anlaşılıyor ki markaya değil ürüne bakılır.
Güzel denebilir mi? Bir de en alt satırda Crucial' dan sonra virgül lazım
1602265263816.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yazma ve sıcaklık görünmüyor?
Eski bir SSD. 2013' de alındı. Ama tahminimce öbür SSD 3000 saatte 5.3 TB yazdıysam buda en az 20TB yazmıştır. 128GB SSD için 20TB fazla gibi.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.

Abdullah abi, gamegaraj'da ısrarla kronik sorunlu değil diyor. Bir kez daha değiştirmek istemiyorum. 2. üründe sorun varsa 3. dede vardır. İdare edicez artık.

Top Bottom