Sıfır aldım notebook'u hepsiburada resmi satıcısından.0 mı aldın sen bu cihazı? Bu SSD 0 değil haberin olsun. 11730 GB veri yazmış şimdiye kadar.
Ha, sen zaten 0 olmadığını bilip de soruyorsan problem yok. Sağlığı yerinde.
1014 kez açılmış bu notebook. Yada ssd.Sıfır aldım notebook'u hepsiburada resmi satıcısından.
Adamlara kanıtıyla beraber geri gönder. Bu SSD 0 değil de. Değişim yapsınlar. Hepsiburada'dan beklemezdim.Sıfır aldım notebook'u hepsiburada resmi satıcısından.
Hayır yani laptop'a test yaptılar desek, bir test için 319 saat mi çalıştı SSD?1014 kez açılmış bu notebook. Ya da ssd.
Kral ben kullanıyorum cihazı 14-15 aydırAdamlara kanıtıyla beraber geri gönder. Bu SSD 0 değil de. Değişim yapsınlar. Hepsiburada'dan beklemezdim.
Ha, öyle söyle.Kral ben kullanıyorum cihazı 14-15 aydır
Ha, öyle söyle.Cihazımda dahili gelen SSD falan deyince yeni cihaz aldın sandım. 14-15 ay kullandıysan gayet normal değerler.
Sıfır aldım kullanıyorum desen hiç uğraşmazdık normal 1.5 yıl için değerler.Kral ben kullanıyorum cihazı 14-15 aydır
Yani gerek duymadım çünkü sadece merak ettiğim kullanılma oranına göre sağlıktaki düşüştü. SağolunSıfır aldım kullanıyorum desen hiç uğraşmazdık normal 1.5 yıl için değerler.
Öyle SSD'yi yüke sokan testlerde 69 dereceye çıkması normal. O sağlık değerine pek takılmayın, önemli olan başka bir yazılımsal/donanımsal sorun olmaması SSD'de. Gittiği yere kadar kullanırsınız, eskimeye başladığı zaman düzenli olarak çok önemli verilerinizi yedeklersiniz. Şimdilik sıkıntısı yok.. 320 saate %3 değer düşmesi normal gelmedi de galiba acer iyi ssd kullanmamış. Bir de ssd crytaldisk testinde 69dereceyi görüyor notebook olduğu için normal sanırım.
Laptop için normal sıfır (internette satılan) satılanlar gibi yavaş yavaş düşmez zaten kalitesi düşük ssdde bu düşüş 1.5 yıl için normal.Yani gerek duymadım çünkü sadece merak ettiğim kullanılma oranına göre sağlıktaki düşüştü. Sağolun
1.5 yılda %3 düşmesi demek 15 yılda %15 sağlık gidicek, yani hala %85 ömrü kalacak, sen mezara kadar kullanmak istiyorsun heralde SSD'yi. 320 saate %3 değer düşmesi normal gelmedi de galiba acer iyi ssd kullanmamış. Bir de ssd crytaldisk testinde 69dereceyi görüyor notebook olduğu için normal sanırım.