Neler Yeni

SSD ve HDD Testi Nasıl Yapılır

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
S.a arkadaşlar daha önce hiç yapmadım hangi programlar kullanılır hangileri güvenlidir vesaire bilmiyorum. Sistemim 2-3 günde bir kitlenip ekrana görüntüyü kesiyor mouse klavye iptal oluyor fakat kasa fanları çalışıyor.
Bu yüzden depolama birimlerini test yapmak istiyorum. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

cagr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağrı Dürü
S.a arkadaşlar daha önce hiç yapmadım hangi programlar kullanılır hangileri güvenlidir vesaire bilmiyorum. Sistemim 2-3 günde bir kitlenip ekrana görüntüyü kesiyor mouse klavye iptal oluyor fakat kasa fanları çalışıyor.
Bu yüzden depolama birimlerini test yapmak istiyorum. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Ben de zamanında böyle bir sorun yaşıyordum. AMD Ekran Kartı sürücüsünden kaynaklıymış. Belki sizde de bir sürücü sıkıntısı olmuş olabilir.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de zamanında böyle bir sorun yaşıyordum. AMD Ekran Kartı sürücüsünden kaynaklıymış. Belki sizde de bir sürücü sıkıntısı olmuş olabilir.
20.5.1 Optinial radeon sürümü kullanıyordum. O sürümde her gün oluyordu. Pcyi açıyordum açtıktan 2 dk sonra kitleniyordu pc görüntü gidiyordu fakat klavyeyle mouse neden devre dışı kalıyor onu anlamadım. Şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum söylediğim sorun 2-3 güne bir olmaya başladı. Sizce radeon için en iyi sürüm hangisi. Ekran kartım Strix RX 570

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
20.5.1 Optinial radeon sürümü kullanıyordum. O sürümde her gün oluyordu. Pcyi açıyordum açtıktan 2 dk sonra kitleniyordu PC görüntü gidiyordu fakat klavyeyle mouse neden devre dışı kalıyor onu anlamadım. Şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum söylediğim sorun 2-3 güne bir olmaya başladı. Sizce radeon için en iyi sürüm hangisi. Ekran kartım Strix RX 570
@RevDeisDou

cagr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağrı Dürü
20.5.1 Optinial radeon sürümü kullanıyordum. O sürümde her gün oluyordu. Pcyi açıyordum açtıktan 2 dk sonra kitleniyordu PC görüntü gidiyordu fakat klavyeyle mouse neden devre dışı kalıyor onu anlamadım. Şuan 20.4.2 sürümünü kullanıyorum söylediğim sorun 2-3 güne bir olmaya başladı. Sizce radeon için en iyi sürüm hangisi. Ekran kartım Strix RX 570
Sanırım her sürümde sorun yaşayan birileri oluyor. İnternette bu sorundan dolayı gezindiğimde onların önerdiği sürümleri kurdumda hatayı alıyordum, önermedikleri sürümlerde ise hatayı almıyordum. Dengesiz biraz AMD sürücüleri.

Top Bottom