Ssd ve ssd kutusu tavsiyesi

OdabRan

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Merhabalar ssd ve ssd kutusu almayı düşünüyorum minimum 1 tb ssd düşünüyorum deneyimlediğiniz marka ve modeller varsa onları da ekleyerek yorum yapabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhabalar ssd ve ssd kutusu almayı düşünüyorum minimum 1 tb ssd düşünüyorum deneyimlediğiniz marka ve modeller varsa onları da ekleyerek yorum yapabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Herhangi 10gb hız destekleyen alimunyum alışımlı SSD kutusu olur.
Ssd az ısınan veya gen3 modellere bakman lazım. Zaten typec ile 900 1000mb hız alıcaksın.

Herhangi 10gb hız destekleyen alimunyum alışımlı SSD kutusu olur.
Ssd az ısınan veya gen3 modellere bakman lazım. Zaten typec ile 900 1000mb hız alıcaksın.
Az ısınacağını nereden bilebilirim bir de hiç bilinmedik bir markanın kutusu dayanıklılık yönünden ne kadar işimi görür ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutunun markasını ilk defa duydum kullanım deneyiminiz var mı?

Az ısınacağını nereden bilebilirim bir de hiç bilinmedik bir markanın kutusu dayanıklılık yönünden ne kadar işimi görür ?

Kioxia modelin çoğu ısınır.Ssd kutusunda çok marka önemli değil. Bende var fazladan satabilirim. Ssd için ucuz dramli modele bak. Akakceden filtreleyip bakabilirsiniz. Kasım'da indirim olma şansı var

Kioxia modelin çoğu ısınır.Ssd kutusunda çok marka önemli değil. Bende var fazladan satabilirim. Ssd için ucuz dramli modele bak. Akakceden filtreleyip bakabilirsiniz. Kasım'da indirim olma şansı var
g2 önerecektim ama stoklara bitmiş fiyatları uçmuş. Ucuza dramli yok şuan.

Hocam Dark akortek in kendi markası, bu fiyattaki çoğu ürün Çin den ithal zaten, dark en azından arkasında kurumsal firma olan bir ürün.
PCI X1 M2 dönüştürücüsünü kullanıyorum memnunum. Bunlar dışında asus ve ugreen falan var onlar da 2500 tl civarı.

Dramli derken ne oluyor hocam dediğim gibi çok bildiğim bi alan değil

Dramli derken ne oluyor hocam dediğim gibi çok bildiğim bi alan değil
Dram olan ssdler pahalı olur. Bir tık daha iyi olurlar. Kullanım amaciniz depolayip köşede durup arada kullanilcaksa gerek yok. Ama aktif olarak kullancaksaniz dramli almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri