ssd windows 7 kurulumu

Nazım58

80+
Reaksiyon skoru
27
arkadaşlar öncelikle selamunaleyküm
şuanda tek hdd kullanıyorum ve içinde windows 7 kurulu ve birçok oyun var ssd alıp içine windows 7 yi kurduğumda hdd nin içindeki windowsu nasıl silerim açıklarmısınız
Post automatically merged:

arkadaşlar öncelikle selamunaleyküm
şuanda tek hdd kullanıyorum ve içinde windows 7 kurulu ve birçok oyun var ssd alıp içine windows 7 yi kurduğumda hdd nin içindeki windowsu nasıl silerim açıklarmısınız
birde windows 7 pro yu nerden kurabilirim nasıl kurabilirim yardım ederseniz çok sevinirim

Windows 7 desteği kesildi ve pek güvenli olduğu söylenemez.

birde windows 7 pro yu nerden kurabilirim nasıl kurabilirim yardım ederseniz çok sevinirim
Windows 7 yi kendi sitesinden indirip kurabilirsin baska yerden indirmene gerek yok

Windows 7 yi kendi sitesinden indirip kurabilirsin baska yerden indirmene gerek yok
Ve win 7 desteği kesildi win 8.1 ve ya win 10 kulanmayı tercih edin

Ve win 7 desteği kesildi win 8.1 ve ya win 10 kulanmayı tercih edin
Windows 7 bildiğim kadarıyla artık kendi sitesinden inmiyor.

Korsan indirmek durumunda kalacaksınız. Windows 7 kendi sitesinden kodunuz olsa dahi indirilmiyor diye biliyorum. En azından Windows 8.1 kullanırsanız daha iyi olur.

Normal format atar gibi silersiniz.

sistemim eski ve yavaş windows 7 yi kullanmamın sebebi win 8 win 10 dan daha performans vermesinden kaynaklı öle değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,376
Üyeler
191,081
Son üye
ammadagotede
Geri