Ssd’de minimum kaç gb boş yer kalmalı?

arrda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,390
240gb wd green ssd’im var.Valorant,Sea of thieves,windows falan filan 103gb boş yerim var.Sadece valo yukluyken 165gb boş yer vardı içim rahattı ama şimdi içimden bi korku var.Sizce 100gb bos yer iyi mi daha fazla yer acmam lazim mi ssd nin sağlığı için ?

240gb wd green ssd’im var.Valorant,Sea of thieves,windows falan filan 103gb boş yerim var.Sadece valo yukluyken 165gb boş yer vardı içim rahattı ama şimdi içimden bi korku var.Sizce 100gb bos yer iyi mi daha fazla yer acmam lazim mi ssd nin sağlığı için ?
20-30 gb boş yer olması kafi

Bende merak ettim bana da lazım konunun cevabı. Yazayım da konu yukarı çıksın :)

120/20 240/40 480/60 yeterli

Dostum SSD nin kapasitesi kırmızıya dönünceye kadar kullan bence. Mesela 1 TB SSD de 80 GB kaldığında kırmızıya dönüyor. 240 GB SSD de daha azdır. Kırmızıya dönünce kullanmamaya başlayabilirsin.

Yok istersen hiç bir şey kurma tamamen boş kalsın :D
Fazla abartıyorsunuz 15gb boş kalması yeterlidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15gb yeterli. Test ettim.
Her ssd için geçerli değil .. Kronik sorunlular zaten adı üstünde sorunlu tıka basa doldurunca daha fazla sorun çıkartıyorlar.

Peki benim ssd im kronik sorunlu mu ?
Wd green 240gb ?
Hayır değil wd serisi ssd ler gayet iyidir çoğunlukla blue serisi tercih edilir ama green de iyidir bir sıkıntı çıkartmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri