Neler Yeni

Staj parasi ile neler yapılabilir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Arkadaşlar merhaba sorum basit sizce bir kişi staj parası ile ne yapabilir aylık 1650 TL gibi bir para baya az miktar ancak sizce taksitle birsey alınıp satılırmı veya ne yapılabilir 9 ay çalışacağım 14.850 eder aylık gelse ne yapabilirim 9 ay biriktirsem ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Altına falan yatırım yapabilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir(pek mantıklı gelmiyor yazmak ama hadi neyse :D)
Çok sağol hocam cevapladigin icin oda olabilir düşünmüyor değilim :D

Hocam peki sizce laptopmu alayım genellikle il dışı islerim oluyor eger kasa toplayacaksamda onerebileceginiz varmidir ?
İl dışı işleriniz oluyorsa laptop sizin için kolaylık olur. Masaüstülerde iyi bir indirimli sistem çıktığı zaman forumda direkt konu açılıyor zaten onları takip edebilirsiniz.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Arkadaşlar merhaba sorum basit sizce bir kişi staj parası ile ne yapabilir aylık 1650 TL gibi bir para baya az miktar ancak sizce taksitle birsey alınıp satılırmı veya ne yapılabilir 9 ay çalışacağım 14.850 eder aylık gelse ne yapabilirim 9 ay biriktirsem ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Ben olsam motor için biriktirirdim. Çalıştığınız yer staj sonrası sizinle devam etmek istemezse ve başka bir iş de bulamazsanız geçici süre motokuryelik yapabilirsiniz. Aynı zamanda elinizin altında istediğiniz yere gidebileceğiniz bir ulaşım aracı da olmuş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
İl dışı işleriniz oluyorsa laptop sizin için kolaylık olur. Masaüstülerde iyi bir indirimli sistem çıktığı zaman forumda direkt konu açılıyor zaten onları takip edebilirsiniz.
Peki hocam çok soru sordum ancak bilmediğime sayın , sizce sadece kasayı alıp 4-5 ay bekletip satayimmi paranın hepsiyle kasamı toplayayım yanı yoksa 15k para ile kasa monitör vs vs alayım setup kurayimmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Ben olsam motor için biriktirirdim. Çalıştığınız yer staj sonrası sizinle devam etmek istemezse ve başka bir iş de bulamazsanız geçici süre motokuryelik yapabilirsiniz. Aynı zamanda elinizin altında istediğiniz yere gidebileceğiniz bir ulaşım aracı da olmuş olur.
Hocam çok tuhaf bir fikir güzel anlamda çok sağolun olabilir bunuda not aldım sağolun 🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,222
Üyeler
164,633
Son üye
SergioTr7
Top Bottom