Stajdan çok korkuyorum...

En fazla derini yüzerler, testere işkencesi filan yaparlar, Maduro gibi madara ederler kameralar karşısında :)

Hapisanede mi yoksa akıl hastanesinde filan mı staj yapacaksın?
ya sadece mükemmeliyetçiyim ben biraz, işte ya orda yapamazsam, edemezsem korkum var

Anksiyeteye sahipsin sanırım. Böyle düşüncelere sahip olman bundan dolayı olabilir. Bu konudaki yanıtlar içini rahatlatmaz. İleri düzeydeyse yardım almak en doğrusu. Muhtemelen ailende de böyle kaygı bozukluğuna sahip bireyler olabilir. Farkında olup yenmek için üzerine gitmelisin. Elin ayağına dolaşacak, kalbin küt küt atacak ve bazen de kekeleyebilirsin. Ortama alışana kadar bu devam edebilir. Diksiyonun pek iyi değilse bunun için de eğitim almalısın ki özgüvenin biraz toparlansın. Anksiyetenin düzelmesine katkı sağlar.
Böyle yazıyorum ama ileri düzeydeyse harekete geçmek istemeyebilirsin. Hayata atılmak için mecbursun. Yenmek için üzerine git. Kendi sınırlarını zorla.

Son düzenleme:
ünide makine programı okuyorum dostum aynı sektördeyiz toplamda 22 hafta staj yaptım korkacak bir şey yok sana denileni yap ve bol bol soru sor soru sormazsan öğretmezler ufak dükkanda çalışırsan yerleri süpürmen falan gayet normal tuvaleti de temizletebilirler

Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu var üstümde. Staj beni korkutacak, gerecek kadar zor bir yer mi gerçekten...
11.sınıfta bende staj yaptım ustalar stajyere iş yaptırmaktan çoğunlukla kaçınır ayak işi yaptırır

Geri