Kurtbeyss 80+ Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 489 Reaksiyon skoru 186 Bugün, 03:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Ardasan yazmış: bende çok sosyal değildim. açılırsın. iyi olur. Devamı için tıklayın... umarım öyle olur
Ardasan yazmış: bende çok sosyal değildim. açılırsın. iyi olur. Devamı için tıklayın... umarım öyle olur
Ardasan 80+ Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 28 Reaksiyon skoru 2 Bugün, 03:48 #15 inşallah öyle olur. ama çok takma kafana staj çok basit bişey bence
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,803 Reaksiyon skoru 2,471 Bugün, 03:49 #16 Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın?
Kurtbeyss 80+ Katılım 29 Mayıs 2025 Mesajlar 489 Reaksiyon skoru 186 Bugün, 03:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Gravewormszr yazmış: Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? Devamı için tıklayın... işim dışında çok bir iş veremezler, cüssem izin vermez...
Gravewormszr yazmış: Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? Devamı için tıklayın... işim dışında çok bir iş veremezler, cüssem izin vermez...
yusuf544 80+ Bronze Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1,972 Reaksiyon skoru 625 Bugün, 03:55 #18 Gravewormszr yazmış: Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? Devamı için tıklayın... Dimi bilişim bölümündeyim stajda muhasebe,fatura ile ilgili iş yapıyorum ordaki çalışanlara bile şaşırıyor neden bu işi yapıyorum diye ama benim içim daha iyi tabikide iyiki bilişim olmamış yoksa çoktan nanay olmuştum.
Gravewormszr yazmış: Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? Devamı için tıklayın... Dimi bilişim bölümündeyim stajda muhasebe,fatura ile ilgili iş yapıyorum ordaki çalışanlara bile şaşırıyor neden bu işi yapıyorum diye ama benim içim daha iyi tabikide iyiki bilişim olmamış yoksa çoktan nanay olmuştum.