Dimi bilişim bölümündeyim stajda muhasebe,fatura ile ilgili iş yapıyorum ordaki çalışanlara bile şaşırıyor neden bu işi yapıyorum diyeStajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın?![]()
kanka cano en fazla kovulursun oda patronun damarına basarsan ben tıg kaynakcısıyım 2 tane stajer geldı bırınıkovdular patronun damarına basarsan tabiYa yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu var üstümde. Staj beni korkutacak, gerecek kadar zor bir yer mi gerçekten...
sabah 8 aksam 6 calısıyorum 18 e yenı bastım kanka korkmana gerek yok elıne bır ıs versınler onunla ugrasırken zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle7 8 saat bile bana çok geliyor ya... mızmızlık gibi olmasında 8 saat nasıl geçer ki..
işim dışında çok bir iş veremezler, cüssem izin vermez...
En temizi hiç düşünme git yüzleş zamanla çok daha özgüvenli sosyal birisi olursun ayrıca ne kadar zorlanırsan o kadar iyi kendini geliştirirsin.Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu var üstümde. Staj beni korkutacak, gerecek kadar zor bir yer mi gerçekten...