Stajdan çok korkuyorum...

inşallah öyle olur. ama çok takma kafana staj çok basit bişey bence

Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? :D

Stajda mesleğinle ilgili iş vereceklerini nereden çıkarttın? :D
Dimi bilişim bölümündeyim stajda muhasebe,fatura ile ilgili iş yapıyorum ordaki çalışanlara bile şaşırıyor neden bu işi yapıyorum diye 😅 ama benim içim daha iyi tabikide iyiki bilişim olmamış yoksa çoktan nanay olmuştum.

Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu var üstümde. Staj beni korkutacak, gerecek kadar zor bir yer mi gerçekten...
kanka cano en fazla kovulursun oda patronun damarına basarsan ben tıg kaynakcısıyım 2 tane stajer geldı bırınıkovdular patronun damarına basarsan tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 8 saat bile bana çok geliyor ya... mızmızlık gibi olmasında 8 saat nasıl geçer ki..
sabah 8 aksam 6 calısıyorum 18 e yenı bastım kanka korkmana gerek yok elıne bır ıs versınler onunla ugrasırken zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle

En fazla getir götür işleri yaptırırlar direk bomba imha yaptırmayacaklar sonuçta

Genelde stajyerlere getir götür işleri yaptırılır. Arada sırada da bir kac sey öğretilir.( genelde) Yani bu kadar kasmaya gerek yok .

işim dışında çok bir iş veremezler, cüssem izin vermez...

Cüssene başlatırlar stajda hiç merak etme sen. Ya da stajın bitmez böyle yaparsan. 🤣 iki ucu da sana dokunur yani.

staj hayatın şöyle geçecek

Ya yapamazsam, ya verdikleri iş bana zor gelirse korkusu var üstümde. Şu an 11. sınıf makine ressamlığı öğrencisiyim, şu ana kadar hiç çalışmadım, herhangi bir iş deneyimim olmadı. Yani çalışmanın daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir. Bu yüzden ekstra bir çalışma ve staj korkusu var üstümde. Staj beni korkutacak, gerecek kadar zor bir yer mi gerçekten...
En temizi hiç düşünme git yüzleş zamanla çok daha özgüvenli sosyal birisi olursun ayrıca ne kadar zorlanırsan o kadar iyi kendini geliştirirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen travma ve stres iyidir daha kalıcı öğrenme ve gelişim sağlarsın.

En fazla derini yüzerler, testere işkencesi filan yaparlar, Maduro gibi madara ederler kameralar karşısında :)

Hapisanede mi yoksa akıl hastanesinde filan mı staj yapacaksın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,527
Üyeler
187,954
Son üye
Spider-Man
Geri