Starbucks'tan Kahve İçilmez!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Bugün bir barista ile konuştum. Mavi diplomalı uluslararası bir barista.
Starbucks kahve ağaçlarının en altındaki yere dökülen kahve meyvelerini topluyor. Kilosunu 12 liraya alıyor. 18 gr ını da 35 TL ye satıyor.

Bir kahve markası kahvelerinin kötü olduğunu gizlemek için fazla kavurur. Kavurma işlemi kahveyi öldürür. Ve sadece aromasız acı bir tat alırsınız. Sonra şeker ve şurup bastıkları için kahvenin kötü profili kendini belli etmiyor.
Gerçi benim gibi bilenlere ediyor da normal tüketiciye hoş geliyor.

Starbucks kavrumları french roastun ötesinde
1659528227890.png

Ağacın üstündekileri de bu benim söylediğim markalar alıyor. Pahalı olanlar.

Son düzenleme:
Bugün bir barista ile konuştum. Mavi diplomalı uluslararası bir barista.
Starbucks kahve ağaçlarının en altındaki yere dökülen kahve meyvelerini topluyor. Kilosunu 12 liraya alıyor. 18 gr ını da 35 TL ye satıyor.

Bir kahve markası kahvelerinin kötü olduğunu gizlemek için fazla kavurur. Kavurma işlemi kahveyi öldürür. Ve sadece aromasız acı bir tat alırsınız. Sonra şeker ve şurup bastıkları için kahvenin kötü profili kendini belli etmiyor.
Gerçi benim gibi bilenlere ediyor da normal tüketiciye hoş geliyor.

Starbucks kavrumları french roastun ötesinde
Alıntıyı görüntüle
Meyve suyu fabrikalarıda öyle yapıyor

Kampüste 2 tane Starbucks bir tane Arabica bir tane de Coffee Break var. Hangisini tavsiye edersin?

Tabii bunlar markalı olanlar. 8-10 tane de yerel var ama isimlerini hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Kampüste 2 tane Starbucks bir tane Arabica bir tane de Coffee Break var. Hangisini tavsiye edersin?

Tabii bunlar markalı olanlar. 8-10 tane de yerel var ama isimlerini bilmiyorum.
Yerel olanları araştır bi. Belki 3.nesil kahve yapan vardır. Google Map, foursquare yorumlarına falan bak. Yereller daha bi işine özenebilyor. Benim gittiğim öyle.
Malesef ben bi arkadasım vasıtasıyla girdim bu topa.
En Güzeli Bana göre Kahve Dünyası :)
Kahve Dünyası da gerçek barista değil ki. Kadına diyorum ki v60 aldım ona göre kahve. Dediği şey şu oldu : o ne? V60 bilmeyen barista mı olur

Yerel olanları araştır bi. Belki 3.nesil kahve yapan vardır. Google Map, foursquare yorumlarına falan bak. Yereller daha bi işine özenebilyor. Benim gittiğim öyle.

Kahve Dünyası da gerçek barista değil ki. Kadına diyorum ki v60 aldım ona göre kahve. Dediği şey şu oldu : o ne? V60 bilmeyen barista mı olur
(Sağ Kulaklarınıza dikkat)
Post automatically merged:

Bu arada bu yoruma kalıbımı basarım
Bu kanalı takip etmeli yerel isletmeleri tanıtıyorlar.

Starbucks ı alıp Türkleştirip Halk Kahve olarak ucuza halka sunucaz

Sıtarbuksun olayını anlamadım zaten neden orayı tercih ediyorlar ki kötü olduğu belli bence popüler olmasının bir Sebebi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri