- En İyi Cevap
- 15
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68,938
- İsim
- Mehmet Yılmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
- Epic Games
- DreamRS
- Discord
- mehmet_yilmaz
Dostum PS tarafında da o kadar rezalet durumda oyun çıkmışken hiçbiri için tenezzül edip konu açtığını göremedim. O kadar grafik hatalı oyun çıktı, PC tarafına port ettiler daha da rezalet durumda çıktı. Fanboy değilim tarafsızım diyorsan neden PS tarafında yaşanan o kadar sorunu dile getiren konunu göremiyoruz? Diğer tarafta ne açık bulduysan anında konu açtığını görebiliyorum ama. Fanboy dedim diye alınganlık yapıyorsun ama bu bir hakaret, küçümseme gibi bir şey değil. Şu forumda da şu vakte kadar 1-2 kişiye demişimdir en fazla, sana denk gelmiş olamaz. Az öz eleştiri yap kendine.Beni cidden çok yanlış anladınız fanboy damgası yapıştırdınız hiç bir şeçicilik yok ortada Xbox'ın çıkardığı konsolların rezalet performansları var ve çıkardığı oyunlar da ortada insanlar aynı paraya daha iyi performans sunan bir konsol önermek suç mu ayrıca siz kendiniz dediniz evime konsol sokamam diye konsollar hakkında bir bilginiz olmamasına rağmen neden böyle yaptınız anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok ayıp ediyorsunuz yazdığınız her şeye cevap vermeme rağmen bunları yazıyorsunuz cidden ayıp sadece şaşırdım sizin böyle şeyler yazmanıza.