Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Beni cidden çok yanlış anladınız fanboy damgası yapıştırdınız hiç bir şeçicilik yok ortada Xbox'ın çıkardığı konsolların rezalet performansları var ve çıkardığı oyunlar da ortada insanlar aynı paraya daha iyi performans sunan bir konsol önermek suç mu ayrıca siz kendiniz dediniz evime konsol sokamam diye konsollar hakkında bir bilginiz olmamasına rağmen neden böyle yaptınız anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ayıp ediyorsunuz yazdığınız her şeye cevap vermeme rağmen bunları yazıyorsunuz cidden ayıp sadece şaşırdım sizin böyle şeyler yazmanıza.
Dostum PS tarafında da o kadar rezalet durumda oyun çıkmışken hiçbiri için tenezzül edip konu açtığını göremedim. O kadar grafik hatalı oyun çıktı, PC tarafına port ettiler daha da rezalet durumda çıktı. Fanboy değilim tarafsızım diyorsan neden PS tarafında yaşanan o kadar sorunu dile getiren konunu göremiyoruz? Diğer tarafta ne açık bulduysan anında konu açtığını görebiliyorum ama. Fanboy dedim diye alınganlık yapıyorsun ama bu bir hakaret, küçümseme gibi bir şey değil. Şu forumda da şu vakte kadar 1-2 kişiye demişimdir en fazla, sana denk gelmiş olamaz. Az öz eleştiri yap kendine.

99723

80+ Silver
Ya birader allahına seversin bir şey söylicem durup dururken sadece bir firmayı kötülemek ve onun aleyhine yorum yapmak ne oluyor senin forumda başka bir konu açtığını görmedim ne için yapıyorsun bunu peki ne kuyruk acın var ne için kötülemek dışında başka hiç bir yapmıyorsun bak mesela örnek bir heber atmışın adamlar konsollara ihtiyacınız kalmıcak diye onu şöyle yorumlamak varken hem dünyayı kirletmicekler gereksiz üretim olmayacak daha basit ve ekomik yollar ile çoğu kullanıcıya oyun erişimi verecekler demek varken aa bunlar bunu dedi xbox rezalet falan diye akıtıyorsun şöyle de ozaman birde ps zorla exclusive oyun çıkartarak xbox gibi oyunların erişimini baside indirgemek yerine zorlaştırıp gözünü cüzdana dikiyorda demen lazım yanlış mıyım gerçekten kaç yaşından çok merak ettim tekrarlıyorum.
İnsanlar bir ürün alırken aldığı ürünün verdiği performansını ve sonuçlarını yazıp karşılaştırmak da ne gibi bir sorun var bunun için bir insana fanboy demek çok saçma değil mi yazık.

Dostum PS tarafında da o kadar rezalet durumda oyun çıkmışken hiçbiri için tenezzül edip konu açtığını göremedim. O kadar grafik hatalı oyun çıktı, PC tarafına port ettiler daha da rezalet durumda çıktı. Fanboy değilim tarafsızım diyorsan neden PS tarafında yaşanan o kadar sorunu dile getiren konunu göremiyoruz? Diğer tarafta ne açık bulduysan anında konu açtığını görebiliyorum ama. Fanboy dedim diye alınganlık yapıyorsun ama bu bir hakaret, küçümseme gibi bir şey değil. Şu forumda da şu vakte kadar 1-2 kişiye demişimdir en fazla, sana denk gelmiş olamaz. Az öz eleştiri yap kendine.
The Last of Us Part 1 den başka rezalet ne durum olmuş oyun PC tarafına kötü çıktı ama onu da çok hızlı toparladılar adamlar şu an sorun yok ve yanlışınız var onun ile ilgili de yazılarım var sadece konu açmadım ve fanboy olsam çekinmeden söylerim ama değilim ve Sony bir gün kalitesini kayıp ederse emin olun onun hakkında da saydırırım çünkü ben kimseden para almıyorum hiç bir firma babamın oğlu değil.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İnsanlar bir ürün alırken aldığı ürünün verdiği performansını ve sonuçlarını yazıp karşılaştırmak da ne gibi bir sorun var bunun için bir insana fanboy demek çok saçma değil mi yazık.

The Last of Us Par 1 çıktı evet çok kötüydü şu an toparladılar ve yanlışınız var onun ile ilgili de yazılarım var sadece konu açmadım.
ÇOK KÖTÜ dediğin oyun için konu açmamışsın ama oynamadığın oyun için konu açmışsın :)

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Bu fotolar ne lan 4 yaşındaki çocuk görse hayatta uyuyamaz :D

99723

80+ Silver
ÇOK KÖTÜ dediğin oyun için konu açmamışsın ama oynamadığın oyun için konu açmışsın :)
Evet sadece konu açmadım ama Starfield çok başka bu oyunu eminim siz de takip ediyorsunuzdur hiç bi videosunu falan görmediniz mi dökülüyor ve + PC de ki rezalet performansını da söylemiyorum bile 3080 de bile oyun kötü çalışıyor şimdi orada yazdığım her şeyin kaynağı var ve oyun oynandı da 6 eylül de görürsünüz nasıl kullanıcı puanı alıyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
TLOU'nun PC Portu hakkindaki yorumlarini da bekliyoruz.

Daha cikmamis bir oyunun problemleri hakkinda bu kadar zaman harcaman zamaninin ne kadar degersiz oldugunu birazcik gostermis hocam. Early Access bir oyun daha bu. Haberin olsun. Elden Ringde asiri problemli bir sekilde cikti. Bu onu GOTY almasi icin engelledi mi? hayir. FFXIV gibi online oyunlar bile asiri problemli cikti, oyuna gidip reboot attilar oyun suanda en cok oynanan MMORPG falan. wow'un yanindaki tek zamana direnebilen oyun statusune erisecek neredeyse (birde ESO var)

99723

80+ Silver
TLOU'nun PC Portu hakkindaki yorumlarini da bekliyoruz.

Daha cikmamis bir oyunun problemleri hakkinda bu kadar zaman harcaman zamaninin ne kadar degersiz oldugunu birazcik gostermis hocam. Early Access bir oyun daha bu. Haberin olsun. Elden Ringde asiri problemli bir sekilde cikti. Bu onu GOTY almasi icin engelledi mi? hayir. FFXIV gibi online oyunlar bile asiri problemli cikti, oyuna gidip reboot attilar oyun suanda en cok oynanan MMORPG falan. wow'un yanindaki tek zamana direnebilen oyun statusune erisecek neredeyse (birde ESO var)
Abi niye bu kadar cahilsiniz ne early access lütfen yapmayın oyun tam bir oyun erken erişim falan değil iyi olsa neden iyi demeyeyim banane şu an bana saydıranlar oyunda 3 fps aldıklarında göreceğim sonra gelirsiniz beraber saydırırız tamamı 6 eylül.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz
Evet sadece konu açmadım ama Starfield çok başka bu oyunu eminim siz de takip ediyorsunuzdur hiç bi videosunu falan görmediniz mi dökülüyor ve + PC de ki rezalet performansını da söylemiyorum bile 3080 de bile oyun kötü çalışıyor şimdi orada yazdığım her şeyin kaynağı var ve oyun oynandı da 6 eylül de görürsünüz nasıl kullanıcı puanı alıyor.
beyler konu çok dağıldı boşverin uzatmanın manası yok bence ikili bir tartışmaya taşınmasın mevzu

99723

80+ Silver
Hocam 6 eylül tamamı bu oyunu herkes yerden yere vurduğundan ne demek istediğimi anlarsınız ve lütfen rica ediyorum fanboy olmadığımı da anlayın.

beyler konu çok dağıldı boşverin uzatmanın manası yok bence ikili bir tartışmaya taşınmasın mevzu
Tartışma yok ortada konularımı okumadan Mehmet Yılmaz'ın ön yargılı davranıp fanboy yaftası yapıştırıp gitmesi var yazık önce bir konularımı oku forumda en popüler konular bana ait Google yazı yazınca en başta benim konularım çıkıyor yazık değmezmiş.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Abi niye bu kadar cahilsiniz ne early access lütfen yapmayın oyun tam bir oyun erken erişim falan değil iyi olsa neden iyi demeyeyim banane şu an bana saydıranlar oyunda 3 fps aldıklarında göreceğim sonra gelirsiniz beraber saydırırız tamamı 6 eylül.
release'inden once cikmis oyun early access degil mi? :kekw:

99723

80+ Silver
Olay çok basit lütfen bakın dünyanın daha iyi bir yer olması için iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin emin olun daha çok mutlu olursunuz saygılar.

release'inden once cikmis oyun early access degil mi? :kekw:
Ah be knk oyunun Premium Edition versiyonu ve Constellation Edition versiyonunu alanlar 31 ağustos da oynamaya başladılar bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Olay çok basit lütfen bakın dünyanın daha iyi bir yer olması için iyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenin emin olun daha çok mutlu olursunuz saygılar.

Ah be knk oyunun Premium Edition versiyonu ve Constellation Edition versiyonunu alanlar 31 ağustos da oynamaya başladılar bilmediğiniz konular hakkında lütfen yorum yapmayın.
kanka early access ne demek biliyor musun? Bilmiyorsan ogrenmen gereken bir terim haberin olsun.

Diabolus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bilal k
Açtığın konuların çoğunda microsoftu ve konsollarını gömüyorsun ve sonyi övüyorsun. Üstelik mantıklı nedenlerle eleştiri yapmak yerine xbox a falan hakaret ederek eleştiri yapıyorsun. Ne yaşadın hiç mi hayatta seviceğin bağlanıcağın bir şey olmadı kanka sonyi bu kadar sahiplenmenin şirketin hissedarı değilsen mantıklı açıklaması yok piskolojik bir vakasın geçmiş olsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,346
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom