Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
kanka early access ne demek biliyor musun? Bilmiyorsan ogrenmen gereken bir terim haberin olsun.
Adam o kadar cahil ki hala o anlamda erken erişim dediklerini zannediyor Zortfield tam sürüm sadece erken oynayanlar için erken erişim yazdılar oyun erken erişim falan değil anladın mı cahil oyun tam bir oyun ve 6 eylül'de tüm kullanıcılara açılıyor bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açtığın konuların çoğunda microsoftu ve konsollarını gömüyorsun ve sonyi övüyorsun. Üstelik mantıklı nedenlerle eleştiri yapmak yerine xbox a falan hakaret ederek eleştiri yapıyorsun. Ne yaşadın hiç mi hayatta seviceğin bağlanıcağın bir şey olmadı kanka sonyi bu kadar sahiplenmenin şirketin hissedarı değilsen mantıklı açıklaması yok piskolojik bir vakasın geçmiş olsun.
Palyaço senin o Microsoft Xbox dediğin firma neyi doğru yapmış da olumlu bir yorum yapmamışım acaba önce sen kendine bu soruyu sor benim konularımın hepsi tamamen gerçek altında kaynakları da var git oku diyeceğim de zaten İngilizce bilseydin bunu yazmazdın bile.

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Oyunu ben de beğenmedim.

99723

80+ Silver
Oyunu ben de beğenmedim.
Beğenilecek gibi mi ki gayet normal kaç yıllık Skyrim Fallout oynayan adamlar kendi Starfield reddit gurubunda beğenmiyorlar oyunu.
F4_jpCnW4AA_XK9

Starfield diğer Bethesda oyunlarından gerilemiş gibi hissettiriyor

Beğenmeyi denedim, ancak bir uzay ortamında sürekli yükleme Skyrim ve fallout gibi oyunlara kıyasla kötü bir şekilde tercüme ediliyor, Skyrim ve fallout ile bu dünyada olduğunuzu ve istediğiniz yere yürüyebileceğinizi hissediyorsunuz, Starfield ile her 5 dakikada bir yeni bir kutuda yer aldığımı hissediyorum. Bu oyun açık dünya değil, haritayı Skyrim veya Fallout 4'ten daha kötü kullanıyor, bu oyunlarda her yere yürüyebilirsiniz, Starfield sadece olmanız gereken yere ışınlanmak ve görevleri tamamlamak için sürekli bir akış. Skyrim'de Whiterun'dan çıkmaya çalışmak, sonra açık dünyaya hızlı bir şekilde seyahat etmek, sonra açık dünyada atınıza doğru yürümek, bir menüden geçmek ve şimdi Solitude'a bir ara sahnede atınızla hızlı bir şekilde seyahat etmek gibi.

Sanki doğrusal bir tek oyunculu oyun oynuyormuşum gibi sürekli kapalı ve sınırlı olma hissi hiç hoş değil. Açık Dünya RPG'lerinden hızlı seyahat simülatörlerine geçtik. Bir Uzay simülasyonu istemiyorum, bu kadar büyük bir oyunun keşif söz konusu olduğunda bir mil uzunluğunda ve bir inç derinliğinde hissetmemesini istiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cyberpunk 2077'nin rezalet çıkışından sonra Starfield gördüğüm en kötü oyunlardan biri 2023 yılının en balon oyunu olmaya rakipsiz aday olarak gözüküyor karakterlerin yapay zekası çöp grafikleri zaten fi tarihinden kalma duruyor oyunun mekanikleri rezalet duruyor oyuna vuruş hissi koymayı unutmuşlar vuruş hissi yok su tabancası ile sıkıyorsunuz vurduğunuz karakterler tepki bile vermiyor yüz animasyonları zaten PS2 döneminde bile çok daha iyiydi ve oyunun her yeri yükleme ekranı ile dolu en basit örnek kendi geminizden merdivenden inip çıkarken bile yükleme ekranı giriyor RPG mekanikleri de Fallout 4 ve Skyrim gibi değil neyi seçerseniz seçin sonuçlar aynı oluyor tüm gezegenlerde PNG resimden ibaretler ve gezegende indiğiniz her bölge bir biri ile bağlantısı olmayan rastgele oluşturulan 10DK yürüyebildiğiniz bomboş çorak haritalardan oluşuyor gezegen de araç gereç süremiyorsunuz bu da oyunu daha da işkence hale sokuyor ve en son oyunun rezalet optimizasyonlarına gelirsek PC de çok kötü çalışıyor RTX 3080 bile sürünüyor kendi çöp konsollarında ise oyunu 30FPS'e kilitledikleri halde Series X'de 720p Series S'de 400p kadar düşüyor adamların vaat etikleri her şey yalan No Man's Sky bu oyunun yanında teknik anlamda bir şaheser gibi duruyor Starfield'i gördükçe Cyberpunk 2077 bile çok iyi oyunmuş gibi duruyor.
F4_pExZXsAEszzw

F4_jpCnW4AA_XK9

Beğenmeyi denedim, ancak bir uzay ortamında sürekli yükleme Skyrim ve fallout gibi oyunlara kıyasla kötü bir şekilde tercüme ediliyor, Skyrim ve fallout ile bu dünyada olduğunuzu ve istediğiniz yere yürüyebileceğinizi hissediyorsunuz, Starfield ile her 5 dakikada bir yeni bir kutuda yer aldığımı hissediyorum. Bu oyun açık dünya değil, haritayı Skyrim veya Fallout 4'ten daha kötü kullanıyor, bu oyunlarda her yere yürüyebilirsiniz, Starfield sadece olmanız gereken yere ışınlanmak ve görevleri tamamlamak için sürekli bir akış. Skyrim'de Whiterun'dan çıkmaya çalışmak, sonra açık dünyaya hızlı bir şekilde seyahat etmek, sonra açık dünyada atınıza doğru yürümek, bir menüden geçmek ve şimdi Solitude'a bir ara sahnede atınızla hızlı bir şekilde seyahat etmek gibi.

Sanki doğrusal bir tek oyunculu oyun oynuyormuşum gibi sürekli kapalı ve sınırlı olma hissi hiç hoş değil. Açık Dünya RPG'lerinden hızlı seyahat simülatörlerine geçtik. Bir Uzay simülasyonu istemiyorum, bu kadar büyük bir oyunun keşif söz konusu olduğunda bir mil uzunluğunda ve bir inç derinliğinde hissetmemesini istiyorum.

F4_pExeXEAAMoEt

F44Ag9lXAAA3Wrr

372259201_309691108400146_2195976838049718330_n.png

adsiz-jpg.571690

F436xlAWwAATAOt

https://twitter.com/TWTHEREDDRAGON/status/1697391529227165763
Starfield'de ki bugların haddi hesabı yok bir de en cilalı oyunumuz diye o kadar reklam yaptılar yersen.

IGN'de ki incelme yapan Dan Stapleton'un incelemesini bile okumadan oyunu 7 verdiği için Xbot fanatikleri adama linç kampanyası başlattılar oyuna sadece IGN 7 vermiş gibi bir algı yarattılar çoğu basın mecrası 7 verdiği halde sonuç da IGN'in adı çıkmıştı kolay yemek di onlar için ama asıl sorun kendi Xbox mecralı basın kuruluşlarının hepsi oyuna normal hak etiğinden fazla puan vererek oyunun puanını ancak bu kadar şişirebilmeleriydi biliyorsunuz kara listeye aldıkları basınlar var ve bunlara oyunu incelemeleri için kod bile göndermediler oyunun asıl puanı 6 Eylül de yani çıktığı gün belli olacak kara listeye alınan basınların incelemeleriyle puanı 87 den de aşağılara düşecek.
F48YDdzWMAEMlzd
F48YD70XcAAUuT9
F48YEXFWYAAehVV
F48YFEFXIAAIcLp

F46SGopWsAArgjX

F4_LMt1a8AA8Og0
F4_pExZXsAEszzw

İki oyunda RPG oyunu Horizon Forbidden West PS4'e geldiği halde teknik ve grafik anlamında halen daha iyi oyun yok Starfield çöpü sadece yeni nesil diye pazarlandı sonuç ortada sözde yeni nesil ama aslen PS2 oyunu ve işin en rezil yanı ise RTX 3080 de bile Starfiled oynarken sürünüyor :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:.

Yani kankam beğenmemeni anlarım zaten öğrenciğim kadarı ile bir tam bir bethesda oyunu da yani tez mi kanıtlıyorsunuz yoksa fikrinizi mi belirtiyorsunuz anlamadım.
Cidden biraz sakin olun tamam kötüdür size göre ama bu kadarına bence gerek yok öznel bir konu için.
Kısacana bir tık abartmamış mısınız?
Bir fikir belirtmek için fazla abartı değil mi?

99723

80+ Silver
Yani kankam beğenmemeni anlarım zaten öğrenciğim kadarı ile bir tam bir bethesda oyunu da yani tez mi kanıtlıyorsunuz yoksa fikrinizi mi belirtiyorsunuz anlamadım.
Cidden biraz sakin olun tamam kötüdür size göre ama bu kadarına bence gerek yok öznel bir konu için.
6 eylül de benim bu yazdıklarım devede kulak kalacak oyunu bak ne yapıyorlar çıktığında.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyunun performansı rezalet evet sadece sorun performans olsa gerçi her şeyi sıkıntı.
Biliyorum başlık Starfield ama hiç umurumda değil. :D Bilgisayarım kaldırıyor olsa gene umurumda olmaz. Zaten korsan oyuncuyum, 2 saat oynar silerdim. İyiyse bir oyunu herkes oynasın diye överim, Rdr2 gibi. Herkes deneyimlesin benim hissettiklerimi hissetsin diye. Ama onun dışında oyun kötüyse çok takmam. Enis Kirazoğlu falan değilim ki ben hakkında 35 video çekip para mı kazanacağım sanki. :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
6 eylül de benim bu yazdıklarım devede kulak kalacak oyunu bak ne yapıyorlar çıktığında.
Yahu tamam siz kötü deyin bakalım da hocam halen diyorum fikir belirtmek yerine kanıtlamaya çalışıyorsunzu daha çok.
Gerek yok kötü deyin o kötü bu iyi eleştirisi yapın geçin.
He bu insanlar bildiğim kadarı ile fallout 3 FPS olunca da burun kıvırdılar ve her oyuna itina ile kıvırıyorlar herkes oynayınca belli olur ne olduğu ama cidden diyorum kanıtlamaya gerek yok değişir çünkü kişiden kişiye

99723

80+ Silver
Biliyorum başlık Starfield ama hiç umurumda değil. :D Bilgisayarım kaldırıyor olsa gene umurumda olmaz. Zaten korsan oyuncuyum, 2 saat oynar silerdim. İyiyse bir oyunu herkes oynasın diye överim, Rdr2 gibi. Herkes deneyimlesin benim hissettiklerimi hissetsin diye. Ama onun dışında oyun kötüyse çok takmam. Enis Kirazoğlu falan değilim ki ben hakkında 35 video çekip para mı kazanacağım sanki. :D
Enisin o videosundaki son yorumlarına bir bakın adama giydiriyor herkes paramı aldın bu ne oyun hiç iyi değil kaç para verdiler sana gibi gibi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yaw kral senin anlamadığın kimsenin umurunda değil bu durum. Valla 6 eylülde ne starfield aklıma gelecek ne de sen.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Enisin o videosundaki son yorumlarına bir bakın adama giydiriyor herkes paramı aldın bu ne oyun hiç iyi değil kaç para verdiler sana gibi gibi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:.
Aga bu oyun gamepasse gelmiyor mu?
Niye almışlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru o kadar HYPE düştü.
Bak hala devam ediyon. Hype düştü vs. diyerek oyuna laf atmaya çalışıyosun. Oyuna laf atmanda sorun yok da niye kendini nu kadar kaptırdığını anlamaya çalışıyoruz oturduk.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom