Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fanboy demek yerine keşke katılmadığınız yerleri söyleseydiniz. Meseka optimizasyonu mükemmel de arkadaş mı yalan söylemiş?
Konuyu açan arkadaşın derdi eleştiri yapmak olsaydı satırlarca yazardım ama konudaki diğer mesajlara da bakacak olursan tarafsız bakamadığını anlarsın o yüzden laf anlatmakla uğraşmak zaman kaybı bence.

99723

80+ Silver
Fanboy demek yerine keşke katılmadığınız yerleri söyleseydiniz. Meseka optimizasyonu mükemmel de arkadaş mı yalan söylemiş?
@Mehmet Yılmaz'ın benim konularımı okuduğunu bile düşünmüyorum Abdullah abinin incelediği Fake PS5 kolu videosu bile benim forumda açtığım konudan sonra oldu çünkü benim konularım Xbox'ı gömmek değil yazdığı yazının ilk girişinde sıkıntı ortaya çıkıyor Xbox'ın neler yaptığını konsolların performansını paylaşmak ben ne Sony den Ne de Microsoft dan para alıyorum ben kendi düşüncelerimi yazıyorum bu yüzden objektifim çok güçlü PC de var elimde keşke böyle yazmasaydınız ama olur ben çok alıştım bu forumda fanboy damgası yemeye sonuç da burası Türkiye yapacak bir şey yok bu ülkede takım tutar gibi parti tutuyorlar ben neyse onu yazdım hiç bir zaman da fanboyluk yapamadım yapmam hiç beklemediğim biri tarafından fanboy damgası yemek biraz üzdü ama başkalarının fanboy demesi çok sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu açan arkadaşın derdi eleştiri yapmak olsaydı satırlarca yazardım ama konudaki diğer mesajlara da bakacak olursan tarafsız bakamadığını anlarsın o yüzden laf anlatmakla uğraşmak zaman kaybı bence.
Bence çok haksızlık yapıyorsunuz ayıp yaptığınız sizden hiç beklemezdim bunu konularıma bir gidin bakın bakalım fanboyluk ile alakası var mı yazık.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz'ın benim konularımı okuduğunu bile düşünmüyorum Abdullah abinin incelediği Fake PS5 kolu videosu bile benim forumda açtığım konudan sonra oldu çünkü benim konularım Xbox'ı gömmek değil yazdığı yazının ilk girişinde sıkıntı ortaya çıkıyor Xbox'ın neler yaptığını konsolların performansını paylaşmak ben ne Sony den Ne de Microsoft dan para alıyorum ben kendi düşüclerimi yazıyorum bu yüzden objektifim çok güçlü PC de var keşke böyle yazmasaydı ama olur ben çok alıştım bu forumda fanboy damgası yemeye sonuç da burası Türkiye yapacak bir şey yok bu ülkede takım tutar gibi parti tutuyorlar ben neyse onu yazdım hiç bir zaman da fanboyluk yapamdım yapmam hiç beklemediğim biri tarafından fanboy damgası yemek biraz üzdü ama başkalarının fanboy demesi çok sorun değil.
1693674622092.png

Dostum ben senin neredeyse bütün konularını görüyorum. Ağır bir şekilde PS fanboyu olduğunu önceki konularında da açıkça görmek mümkün. Tarafsız biri bu konuları açmaz.

1693674677776.png

Burada istediğim kadar tarafsızım yaz açtığın konulardan net bir şekilde fanboy olduğunu görüyorum. İşte bu yüzden ne anlatsam anlatayım fark etmeyeceğini biliyorum.

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Dostum ben senin neredeyse bütün konularını görüyorum. Ağır bir şekilde PS fanboyu olduğunu önceki konularında da açıkça görmek mümkün. Tarafsız biri bu konuları açmaz.

Alıntıyı görüntüle

Burada istediğim kadar tarafsızım yaz açtığın konulardan net bir şekilde fanboy olduğunu görüyorum. İşte bu yüzden ne anlatsam anlatayım fark etmeyeceğini biliyorum.
"Artık Xbox Konsollarına İhtiyacınız Yok" diye pazarlamayı Xbox'ın ta kendisi yapıyor lütfen konuyu okuyun Series S konsolu çöp bir konsol geliştiriciler oyun bile geliştiremiyorlar konsola rezalet bir performansı var insanları almamaları konusunda hep uyardım hiç bir bilginiz yok konsollar ile ilgili ve bu yazdıklarımdan beni fanboy ilan etmişsiniz cidden ayıp araştırmadığınız ortada sizden hiç beklemezdim bunu şaşırdım sadece.
F281pREWoAAjja6

F281peNWkAAK6yE

Bakınız Xbox'ın ta kendisinin yaptığı yeni pazarlama.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
dostum daha önceki yazılarını okudum daha önce ki yazılarında güzel değindiğin şeylerde vardı uyduğumuz konularda biribirimizin yorumlarını beğendik ama şuan anlıyorum ki direkmen bir fanboysun daha öncede demiştim terslenmiştin bana ya sorması ayıp xbox sana özel olarak bir işlem mi uyguladı nedir bu problemin adeamlar güzel oyun yapmış çokçada övündü saçmlıyorsun direkmen beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bana göre de son 10 yılda ps'bib tlou 1 gran turismo serisi ve bloodbourne harici adam akkılı yaptığı güzel oyun yok uncharted 4 birde vasatın üzerinde o kadar çoğu oyunu vasat hatta god of war 2018 hepsini oynamama rağmen beni acayip sıkmıştı beni daralmıştım oynarken. Bu arada yaşın kaç senin gerçekten acayip merak ettim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Adam haklı bir şey demiş Microsoft’un (artık xbox’a ihtiyaçınız yok) diye pazarlama yapıyor bunun neresi fanboyluk

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Adam haklı bir şey demiş Microsoft’un (artık xbox’a ihtiyaçınız yok) diye pazarlama yapıyor bunun neresi fanboyluk
Seçicilik yapıp onu tırtıklamayın oradan. Yazdıkları gayet açık.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
F4_pExZXsAEszzw

F4_jpCnW4AA_XK9

Starfield diğer Bethesda oyunlarından gerilemiş gibi hissettiriyor

Beğenmeyi denedim, ancak bir uzay ortamında sürekli yükleme Skyrim ve fallout gibi oyunlara kıyasla kötü bir şekilde tercüme ediliyor, Skyrim ve fallout ile bu dünyada olduğunuzu ve istediğiniz yere yürüyebileceğinizi hissediyorsunuz, Starfield ile her 5 dakikada bir yeni bir kutuda yer aldığımı hissediyorum. Bu oyun açık dünya değil, haritayı Skyrim veya Fallout 4'ten daha kötü kullanıyor, bu oyunlarda her yere yürüyebilirsiniz, Starfield sadece olmanız gereken yere ışınlanmak ve görevleri tamamlamak için sürekli bir akış. Skyrim'de Whiterun'dan çıkmaya çalışmak, sonra açık dünyaya hızlı bir şekilde seyahat etmek, sonra açık dünyada atınıza doğru yürümek, bir menüden geçmek ve şimdi Solitude'a bir ara sahnede atınızla hızlı bir şekilde seyahat etmek gibi.

Sanki doğrusal bir tek oyunculu oyun oynuyormuşum gibi sürekli kapalı ve sınırlı olma hissi hiç hoş değil. Açık Dünya RPG'lerinden hızlı seyahat simülatörlerine geçtik. Bir Uzay simülasyonu istemiyorum, bu kadar büyük bir oyunun keşif söz konusu olduğunda bir mil uzunluğunda ve bir inç derinliğinde hissetmemesini istiyorum.

Aynen bak palyaço Reddit Starfield topluluğu da fanboy çıktı Zortfield Xbox çatısı altında çıktı konsol olarak sadece Xbox'a özel diye oyunu gömüyor herkes lan i7 işlemci 32 GB Ram RX 6700XT 1TB SSD çok iyi PC sistemim de var bunun fanboyluk ya da sucu bucu olmak ile ne alakası var görünen köy kılavuz istemez oyun ÇÖP 6 eylül de 4.0-4.5 kullanıcı puanını görürsünüz zaten.

İnsanlar grafiklerden memnun herhalde ve biz yanlış görüyoruz. Kimse sıkıntı yapmamış çünkü. Ya yükleme ekranını sorun etmişler ya da NPC'lerin hareketlerini. Yükleme ekranı Days Gone'da da uzun sürüyordu ama oyun zevkliydi. NPC'ler ne yapmış yapmamış bana ne? İsterse takım elbiseyi giyip üstüne can simidi taksın. Sonuçta başka bir gezegen, başka bir kültür. Kim yargıalayacak NPC'nin hareketlerini? Fakat 2023 senesinde böyle bir grafik, hele ki bu kadar beklentiye soktuğun bir oyun için zayıf.

Son düzenleme:

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
kaptan, aman tartışma hiç bir şeyi değiştirmiyecek arkadaşın fanatik olduğu sonuna kadar belli.
Yıllardır bu işin içindeyim. Kim fanboy kim değil anında anlarım bu konuda yanıldığım olmamıştır. Tespitimin sonuna kadar arkasındayım ve dediğine katılıyorum.

99723

80+ Silver
Seçicilik yapıp onu tırtıklamayın oradan. Yazdıkları gayet açık.
Beni cidden çok yanlış anladınız fanboy damgası yapıştırdınız hiç bir seçicilik yok ortada Xbox'ın çıkardığı konsolların rezalet performansları ortada özel oyun diye çıkardığı rezil oyunlar da ortada insanlara aynı paraya daha iyi performans sunan daha iyi bir konsol olan PS5 önermek suç mu ayrıca siz kendiniz dediniz evime konsol sokamam diye konsollar hakkında bir bilginiz olmamasına rağmen neden böyle yaptınız anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıllardır bu işin içindeyim. Kim fanboy kim değil anında anlarım bu konuda yanıldığım olmamıştır. Tespitimin sonuna kadar arkasındayım ve dediğine katılıyorum.
Çok ayıp ediyorsunuz yazdığınız her şeye cevap vermeme rağmen bunları yazıyorsunuz cidden ayıp sadece şaşırdım sizin böyle şeyler yazmanıza.

Son düzenleme:

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eray Yılmaz
Beni cidden çok yanlış anladınız fanboy damgası yapıştırdınız hiç bir şeçicilik yok ortada Xbox'ın çıkardığı konsolların rezalet performansları var ve çıkardığı oyunlar da ortada insanlar aynı paraya daha iyi performans sunan bir konsol önermek suç mu ayrıca siz kendiniz dediniz evime konsol sokamam diye konsollar hakkında bir bilginiz olmamasına rağmen neden böyle yaptınız anlamıyorum.
Ya birader allahına seversin bir şey söylicem durup dururken sadece bir firmayı kötülemek ve onun aleyhine yorum yapmak ne oluyor senin forumda başka bir konu açtığını görmedim ne için yapıyorsun bunu peki ne kuyruk acın var ne için kötülemek dışında başka hiç bir yapmıyorsun bak mesela örnek bir heber atmışın adamlar konsollara ihtiyacınız kalmıcak diye onu şöyle yorumlamak varken hem dünyayı kirletmicekler gereksiz üretim olmayacak daha basit ve ekomik yollar ile çoğu kullanıcıya oyun erişimi verecekler demek varken aa bunlar bunu dedi xbox rezalet falan diye akıtıyorsun şöyle de ozaman birde ps zorla exclusive oyun çıkartarak xbox gibi oyunların erişimini baside indirgemek yerine zorlaştırıp gözünü cüzdana dikiyorda demen lazım yanlış mıyım gerçekten kaç yaşından çok merak ettim tekrarlıyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,342
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom