Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben de zaten oyunun asıl incelemeleri 6 Eylül'de çıkacağını söylüyorum ki şuana kadar her şey hayal kırıklığı maalesef.

Şuanda hangi oyun ilk çıktığında mutlu ediyor ki :D. PS oyunalrı PC portlarında bile direk düzgün çıkamıyor hemde eski oyunlar olmasına rağmen. Günümüz şartları böyle yapıcak bir şey yok.

99723

80+ Silver
Yapay zeka ve vuruş hissine katılıyorum ama zaten bethesda oyunu hiç bir zaman tam çıkmıyor :D
Sorun da sizin bu oyunları alkışlamanız oluyor knk firma sizi kölesi gibi kullanıyor sırtını dayamış modculara ohh nasıl olsa oyunu alan bir kitle var bizim yapamadıklarımızı modcular yapıyor neden uğraşalım diyor sorun asında tüketicide.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sorun da sizin bu oyunları alkışlamanız oluyor knk firma sizi kölesi gibi kullanıyor sırtını dayamış modculara ohh nasıl olsa oyunu alan bir kitle var bizim yapamadıklarımızı modcular yapıyor neden uğraşalım diyor sorun asında tüketicide.

Bethesda en az 2010 dan beri böyle bir ton eleştiri yedi ama değişen bir şey yok :D. Adamlar microsofta satıldı hani oyun olarak genelde iyi optimize oyun yapan yere orda bile aynı. Bazıları değişmiyor işte o yüzden alıştık.

donanimci98

80+ Bronze
Ben de zaten oyunun asıl incelemeleri 6 Eylül'de çıkacağını söylüyorum ki şuana kadar her şey hayal kırıklığı maalesef.
Oyun kötü diye konsola neden salladın onu anlamadım. İkisi de microsoft un olmasının ne anlamı var ki? Biri oyun stüdyosu diğeri konsol. İçinde de amd nin ekran kartı falan var. 3080 de bile çalışmıyorsa bir sıkıntı var oyunda değil mi? PS4 te çıktığı gün cyberpunk oynama rezaletini yaşadım. Erken siparişte verdiğim paraya yazık oldu. Tam bitmeden çıkmış optimizasyon sorunlu oyunu gidip de düşük bütçe konsolunda kıyaslamak saçmalıktan başka bir şey değil.

99723

80+ Silver
Bethesda en az 2010 dan beri böyle bir ton eleştiri yedi ama değişen bir şey yok :D. Adamlar microsofta satıldı hani oyun olarak genelde iyi optimize oyun yapan yere orda bile aynı. Bazıları değişmiyor işte o yüzden alıştık.
Bana verdiğiniz tepkilere baksana tabi değişen bir şey olmaz siz alkışladığınız sürece bu tür şeyle müstehak size knk kusura bakma modcular çözer diyorsunuz bundan rezil bir durum olabilir mi ya oyun çıkıyor modcular yapar diyorlar yazık.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ümit Öztürk
4-5 ay önce açtığı bir konuda yine xboxa sallamış biri de buna katılıp pc övmüş bu da hemen cevap vermiş yanında ps5 de lazım ama diye puhahhaha yazık ya umarım Sony'den para alıyorsundur bu kadar fanboyluk sağlıklı değil.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Bir markaya kasıtlı düşmanlık yapmak, farklı markanın fanboyu olmak. Bunları neden yapıyorsunuz, babanızın firması mı? Ben anlamıyorum, zaten takım tutar gibi parti tutan bir ülkeden çok şey beklenmemeli.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
Ben zaten oyunu şu anki durumuyla oynamam düzelmesi hakkında umudum var.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bana verdiğiniz tepkilere baksana tabi değişen bir şey olmaz siz alkışladığınız sürece bu tür şeyle müstehak size knk kusura bakma modcular çözer diyorsunuz bundan rezil bir durum oalbilir mi ya oyun çıkıyor modcular yapar diyorlar yazık.

Lütfen bir araştır Bethesda Skyrimden, Fallout serisinden ve diğer 2010 dan beri olan oyunlardan ne kadar eleştiri yemiş hep aynı konu. Bende eleştiriyorum amerikadaki de eleştiriyor, ingilteredekide. Ama değişen bişey yok Bethesda böyle bir firma. Bi yerden sonra salıyorsun. Ben starfield ı o kadar beğenmedim ve oynamicam ama burda genel yaptığın saldırıya karşıyım. O yüzden bırak konularla uğraşmayı inceleme puanlarına bak içinin yağlarımı eriyor ne oluyorsa olsun :D.

99723

80+ Silver
Lütfen bir araştır Bethesda Skyrimden, Fallout serisinden ve diğer 2010 dan beri olan oyunlardan ne kadar eleştiri yemiş hep aynı konu. Bende eleştiriyorum amerikadaki de eleştiriyor, ingilteredekide. Ama değişen bişey yok Bethesda böyle bir firma. Bi yerden sonra salıyorsun. Ben starfield ı o kadar beğenmedim ve oynamicam ama burda genel yaptığın saldırıya karşıyım. O yüzden bırak konularla uğraşmayı inceleme puanlarına bak içinin yağlarımı eriyor ne oluyorsa olsun :D.
F4_jpCnW4AA_XK9

Sizin gibilerin aksine ben kafamdan bir şeyler uydurup yazmıyorum araştırmadan da hiç bir konu açamam konularım gerçekler ne ise o kaynakları da altında sen bu oyundan Skyrim veya Fallout 4 RPG'si bekliyorsan boşa bekleme oyundaki seçimlerin doğru düzgün hiç bir şeye etki etmiyor hangi diyaloğu seçersen seç sonuçlar aynı çıkıyor kısır döngü var.

Son düzenleme:

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Eray
Series s iyi bir konsol olmadığına daha önce sahip birisi olarak katılıyorum globalde o ucuzluğuna verilir ama tr de kesinlikle verilmez starfield gelicek olursak optimize çok kötü durumda (videolardan izlediğim kadarıyla) düzelir diye düşünüyorum ama geri kalanlarında oyun güzel duruyor gamepassten oynayacağım daha oynama fırsatım olmadı

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,400
Üyeler