Neler Yeni

STARFIELD GeForce NOW'a Geldi

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Edit: 2080 ile zorlanan oyuna 1060 koymuşlar :kekw:

GeForce NOW'un Türkiye sunucusu hiç iyi değil maalesef. Yabancılarda cillop gibi sunucular var; fakat Türkiye sunucusu hiç iyi değil ve aralarında fiyat farkı da yoktu diye hatırlıyorum. Gerçekten yazık. Bu sistem, Türkiye'ye ilk geldiğinde böyle olacağı belliydi. Bir işin içinde Turkcell varsa o işin sonu çoğunlukla hüsranla bitiyor maalesef.

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
GeForce NOW'un Türkiye sunucusu hiç iyi değil maalesef. Yabancılarda cillop gibi sunucular var; fakat Türkiye sunucusu hiç iyi değil ve aralarında fiyat farkı da yoktu diye hatırlıyorum. Gerçekten yazık. Bu sistem, Türkiye'ye ilk geldiğinde böyle olacağı belliydi. Bir işin içinde Turkcell varsa o işin sonu çoğunlukla hüsranla bitiyor maalesef.
Hocam sıkıntı sadece Turkcell ile alakalı değil. Nvidianın kendi hizmet vermediği çoğu ülkede bu sorun yaşanıyor. Ama fiyat konusunda kesinlikle Game+ çok daha pahalı. Ayrıca üstteki yazılara güncelleme olarak oyun GFN'ye geldikten 1-2 gün sonra 1060 problemi çözüldü gibi. Günlerdir 2080 ile oynuyorum. Ha 2080 hala yeterli değil ama Global tarafta 10 dolarlık paket de maks. 2080/3060 veriyor.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bu sistemlere para yedirilmesinden ziyade bilgisayar alınmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Sürekli sürekli zam geliyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,769
İsim
MehmedVII
Hocam sıkıntı sadece Turkcell ile alakalı değil. Nvidianın kendi hizmet vermediği çoğu ülkede bu sorun yaşanıyor. Ama fiyat konusunda kesinlikle Game+ çok daha pahalı. Ayrıca üstteki yazılara güncelleme olarak oyun GFN'ye geldikten 1-2 gün sonra 1060 problemi çözüldü gibi. Günlerdir 2080 ile oynuyorum. Ha 2080 hala yeterli değil ama Global tarafta 10 dolarlık paket de maks. 2080/3060 veriyor.
Nvidia ile alakası yok. Yaşanan sorunların büyük bir çoğunluğu partnerler ile ilgili. Sorun yaşıyorum Global'e yazıyorum direk cevaplıyorlar. Turkcell'e yazıyorum cevap yok bize ulaşınca başlayacak falan diyorlar. Ulaştığına dair ss atıyorum cevap yok yine. 1-1,5 ay sonra inceleme kapanmıştır mesajı geliyor.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bu lanet olası geforcenow a (türkiye) para kazandırmamak için gittim 7900 xtx li sistem topladım, şuan istediğim oyunu istediğim gibi oynuyorum. Bunlara para kazandırmayın hocalar. Ya sistem alın yada hiç geforcenow (türkiye) almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,211
Üyeler
160,364
Son üye
Kagíì
Top Bottom