- Reaksiyon skoru
- 31
Babasının malı gibi savunan kerizler de var hâlâAlıntıyı görüntüle Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20Bu iş cidden saçmalık haline dönmüş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor.
Pek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.Alıntıyı görüntüle Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20Bu iş cidden saçmalık haline dönmüş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor.
10fps yeterli aslında 20 fps çok bile değil mi ?yeterli gibi geldi gözüme
Düşük bir kart olduğu için oyunda verdiği performans iyi değil. 10 yıllık bir kart olacak neredeyse ve bu kartı hizmet olarak satmasına rezillik diyor. Senlik bir durum değil.Pek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.
hayır. Sorun Geforce Nowun bilgisayarlarında hala 1060 olması. 4070tis çok güzel bir kart.Pek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.
Nvidia’da sıkıntı yok. Game+ yani Turkcellde sıkıntı var. Çok eski kart veriyorPek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.
Bizim insanımıza çok bile anlaşılan.10fps yeterli aslında 20 fps çok bile değil mi ?![]()