Neler Yeni

STARLİNK HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
benim aklımda 2 soru var fiyat ve uydu dan internet verileceği için kötü hava koşullarında sıkıtı olurmu fiyatı iyiyse ve kesinti yaşanmazsa efsane bir şey olur

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Fiyat uygun olacak diyorlar ama ülkemize ne zaman hizmet verirler belli olmaz

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
benim aklımda 2 soru var fiyat ve uydu dan internet verileceği için kötü hava koşullarında sıkıtı olurmu fiyatı iyiyse ve kesinti yaşanmazsa efsane bir şey olur
Genelde Kablonet kullanıcıları kötü havalarda internetin çok etkilenmediğini söylüyorlar artık ne doğrudur bilemem. Ama hava şartların çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum. Kış aylarında tv yayınında herhangi bir sıkıntı olmuyor.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Genelde Kablonet kullanıcıları kötü havalarda internetin çok etkilenmediğini söylüyorlar artık ne doğrudur bilemem. Ama hava şartların çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum. Kış aylarında tv yayınında herhangi bir sıkıntı olmuyor.
kablo yer altından geçiyor kablonetde ben kullanıyorum

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ben yanlış biliyorum o zaman hocam. Kablonet uydudan veriyor diye biliyordum.
yok sorun değil ama starlink iyi olacak gibi tr de ilk kez 1gbps internet ucuza gelicek inş

pccici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hakan Ak
Türkiye için tahminim şu olur. Kesinlikle Türkiye'de ABD'de ki kadar ucuz olmaz. Sonuçta ülkemiz sınırları içinde hizmet vereceklerse vergisini ödemek zorundalar. Piyasa yapıcı bu durumda yerel servis sağlayıcılarını düşünerek en az aynı seviyelere gelmesi için gerekli vergilendirmeyi yapacaktır. Üstelik uydudan internet hizmeti hali hazırda bir çok yerde kullanılıyor ve ping süreleri genelde berbat oluyor. Kötü hava koşullarında (rüzgar, kar vb.) bağlantı problemleri yaşanıyor. Ama şu da var ki dağ köyleri, yazlık beldeler ve hala telefon hattı çekilmemiş şehir içindeki yerlerde (Bursa, Demirtaş Çöplüğü üstü gibi) ilaç gibi gelecektir.

Top Bottom