2021 civarı https://www.starlink.com/ sayfada yazıyorFiyat uygun olacak diyorlar ama ülkemize ne zaman hizmet verirler belli olmaz
Genelde Kablonet kullanıcıları kötü havalarda internetin çok etkilenmediğini söylüyorlar artık ne doğrudur bilemem. Ama hava şartların çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum. Kış aylarında tv yayınında herhangi bir sıkıntı olmuyor.benim aklımda 2 soru var fiyat ve uydu dan internet verileceği için kötü hava koşullarında sıkıtı olurmu fiyatı iyiyse ve kesinti yaşanmazsa efsane bir şey olur
kablo yer altından geçiyor kablonetde ben kullanıyorumGenelde Kablonet kullanıcıları kötü havalarda internetin çok etkilenmediğini söylüyorlar artık ne doğrudur bilemem. Ama hava şartların çok fazla etkileneceğini düşünmüyorum. Kış aylarında tv yayınında herhangi bir sıkıntı olmuyor.
Ben yanlış biliyorum o zaman hocam. Kablonet uydudan veriyor diye biliyordum.kablo yer altından geçiyor kablonetde ben kullanıyorum
yok sorun değil ama starlink iyi olacak gibi tr de ilk kez 1gbps internet ucuza gelicek inşBen yanlış biliyorum o zaman hocam. Kablonet uydudan veriyor diye biliyordum.
umarım bizim gavur kazanacagına elin gavuru kazansın en azından kimin gavur oldugu belliyok sorun değil ama starlink iyi olacak gibi tr de ilk kez 1gbps internet ucuza gelicek inş