Neler Yeni

📡 Starlink'in Türkiye'ye Geliş Tarihi Değişti!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

YazılımKafa

80+ Silver
SpaceX bünyesindeki ünlü uydu interneti hizmeti Starlink'in Türkiye'ye geliş tarihi bir kez daha ertelendi.

Güncellenen haritaya göre, ünlü internet hizmeti ülkemizde en erken 2025'te kullanılabilir duruma gelecek.​

Ancak bugün resmi hizmet haritasını güncelleyen Starlink, Türkiye'ye geliş tarihini tekrardan erteledi. Görseli'ye geliş tarihini tekrardan erteledi. Görseli

Güncellenen haritaya göre, ünlü internet hizmeti ülkemizde en erken 2025'te kullanılabilir duruma gelecek. Görseli'te kullanılabilir duruma gelecek. Görseli

Kardeşim sen konu açınca konuya girmeden kötü bir şey olduğunu anlıyorum. Bir tane hayırlı haberin yok mübarek. O değilde gelmese de olur. Ucuz olacağına ihtimal vermiyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
dağıtıcı destekliyor mu bide sınırsız mı bizim burda int çekmiyor herkes uzak/yakın akraba her ev menzil genişletici alsak bir birine bağlayarak ört. 50 dönüm böyle yaparak her yerde çekmesini sağlayabilir miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Zenginler veya büyük şirketler gider metro hat çeker uğraşmaz uydu internetinin nazıyla.
Kampa, deniz seyehatlerine, konaklamalı doğa yürüyüşü yapan gezici insanlar diye düzeltelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dağıtıcı destekliyor mu bide sınırsız mı bizim burda int çekmiyor herkes uzak/yakın akraba her ev menzil genişletici alsak bir birine bağlayarak ört. 50 dönüm böyle yaparak her yerde çekmesini sağlayabilir miyiz?
Sınırsız tabi ki, dağıtıcı olayından emin değilim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Bu sistemi insanlar yanlış anlıyor. Sistemin amacı fiber kullanımını falan bitirmek değil. Fiber her türlü daha iyi bir sistem. Bu sistemin amacı dağ başında oturan hiçbir altyapısı olmayan insanlara internet götürmek. Rakibi olmadığı içinde fiyatı suanlik çok yüksek. Ama ileride 5g hizmetine başlayacaklar. Uydu sayısı çoğaldıkça sistem ucuzlayacak. Şuan için 2010 yılındaki fiber gibi. Sadece zenginlere yarar.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
300-400 den çok fazla. Şuan taahhütlü bı paket 500 iken bu sistem en az 3k olacak
Valla hocam kendi ajansımı açacağım.
Açık olayım 3 yıldır para ülkede kalsın diye yerli ürün, yerli hizmet kullandım.
Ama Türk Telekom kazanmasın.
3 yıl boyunca görüşmediğim yetkili kalmadı ama köyün öteki ucuna kodomanın birisi geldiğinde hemen internet alt yapısını çektiler.
Benim alın terim bunlara haram gerekirse 2000 TL daha fazla vereyim ama bunlar kazanmasın.
Adamlar hem seni zorda bırakıyor, hem hakkını yiyor hem de taahhütsüz hizmet vererek sürekli cebinden tırtıklıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Valla hocam kendi ajansımı açacağım.
Açık olayım 3 yıldır para ülkede kalsın diye yerli ürün, yerli hizmet kullandım.
Ama Türk Telekom kazanmasın.
3 yıl boyunca görüşmediğim yetkili kalmadı ama köyün öteki ucuna kodomanın birisi geldiğinde hemen internet alt yapısını çektiler.
Benim alın terim bunlara haram gerekirse 2000 TL daha fazla vereyim ama bunlar kazanmasın.
Adamlar hem seni zorda bırakıyor, hem hakkını yiyor hem de taahhütsüz hizmet vererek sürekli cebinden tırtıklıyor.
Adamına göre hareket ediyorlar dostum her şey politikleşti çünkü. Ben de 1 yıldır uğraşıyorum ve Türk Telekom'un CEO'su Ümit ÖNAL ile görüşme gerçekleştirdim ilk gün beni aradılar ama nafile. Gene olumlu sonuç çıkmadı. Altyapının gelmesi tamamen; bölge müdürü, saha amirleri ve personellerinin iradesiyle vicdanlarına kalmış durum. Canları istese günübirlik hemen hallederler. Hatta istediğim altyapı fiber altyapı, turuncu kablolar 2 sokak yanımda ki yoldan geçiyor ve arada 386 metre mesafe var ama yapmıyorlar

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Adamına göre hareket ediyorlar dostum her şey politikleşti çünkü. Ben de 1 yıldır uğraşıyorum ve Türk Telekom'un CEO'su Ümit ÖNAL ile görüşme gerçekleştirdim ilk gün beni aradılar ama nafile. Gene olumlu sonuç çıkmadı. Altyapının gelmesi tamamen; bölge müdürü, saha amirleri ve personellerinin iradesiyle vicdanlarına kalmış durum. Canları istese günübirlik hemen hallederler. Hatta istediğim altyapı fiber altyapı, turuncu kablolar 2 sokak yanımda ki yoldan geçiyor ve arada 386 metre mesafe var ama yapmıyorlar
Liyakatin içinden geçtiler.
Türk Telekom CEO'su, Antalya Bölge Müdürü, 3 farklı saha ekibi, İlçede çalışan farklı bir yetkili ekip.

Bunların tamamıyla görüştüm ve 1 sonuç alamadım.
Sonra kodomanın teki geldi ve 2 hafta içerisinde alt yapısını yapıp getirdiler. Ondan diyorum 3000 TL fazla vereyim şirketime gider göstereyim ama bunlar kazanmasın.

Antalya Bölge Müdürü açıkça diyor ki "ya magnet alırsın ya internet yok" resmen bunu dediler :)
Liyakatle geldiği çok belli dimi...

Bana deselerdi ki: Beyefendi kusurumuza bakmayın ancak bölgedeki tek kullanıcı siz olacaksınız bu yüzden internet hizmetini getiremiyoruz AMA 3 başvuran olursa getirebiliriz. Ya da herkese bu muameleyle yaklaşsalardı amenna...

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Gelmez gelse bile tutunamaz

YazılımKafa

80+ Silver
Şayet gelirse ben alırım.
Türk Telekom 2 yıldır 3 telefon direği dikip internet getirmiyor, beni rezil ediyor.
Türk Telekom'a kazandırmaktansa 300-400 fazla vereyim başkası kazansın.
300 400 olursa yat kalk şükret. Starlink fiyatları çok uçuk

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr