Neler Yeni

Steam 10 dolar altı oyun önerisi

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
hocam base kuruyorum zombi kesiyorum modluyorum daha çok zombi kesiyorum oyunu en zor ayarlarda oynayıp her şeyi kendim craftlıyorum karakter skill kasıyorum arkaya walking dead teması açıp oynuyorum falan manyak sarıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten eğer oyunu modlamazsan 30-40 saat sonra sıkıyor tekrara biniyor yaklaşık 348 tane mod ile oynuyorum oyun çok fena bir şey oldu ve oyunun bana sunduğu en zor ayar bile kolay geldiği için modlar aracılığı ile daha zor yapıyorum koşan zombiler sürünüp üstüne atlayan zombiler dying lightaki eceller vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyunun ilk başı öyle öğrenme süreci yavaş yavaş öğrendikten sonra kendine bir amaç belirleyip ona göre oynuyorsun benim her savemde amacım oyunun en büyük şehrindeki bir mahalleyi zombilerden arındırıp sur çekip orayı yaşanılabilir canlı bir dünya haline getirmek çiftçilik aşçılık marangozculuk vb kasıyorum sandbox bir oyun oyunun amacı hayatta kalmak bu amacı kendin belirlemen lazım çünkü oyun sana çok fazla seçenek sunuyor istersen karavana atlayıp göçebe yaşa istersen benim gibi oyna , bir sürü oynanış çeşidi var oynamak isteyen ve modlamak isteyen dostlar varsa bana özelden yazsın oyunu keyifli hale getiren modlarımı listeleyip atabilirim.
oyunu bidaha deniyeceğim çok heveslendim teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,780
Üyeler
170,253
Son üye
tmeros
Top Bottom